LYNX-1200P - nasza pierwsza polska konstrukcja
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 5
Chwali nie chwali - nie wnikam...
Tylko przestrzegłem kolegę 3DBialystok przed kontaktami z firmą DK Lasertechnik gdyż był chyba zainteresowany zakupem u nich.
Nic nie ubarwiam, bo nie mam w tym żadnego interesu - mówię jak było w przeciągu ostatnich 3 lat...
Żeby nie być gołosłownym:
https://www.rzetelnafirma.pl/Informatio ... r=YW57F40E
Tylko przestrzegłem kolegę 3DBialystok przed kontaktami z firmą DK Lasertechnik gdyż był chyba zainteresowany zakupem u nich.
Nic nie ubarwiam, bo nie mam w tym żadnego interesu - mówię jak było w przeciągu ostatnich 3 lat...
Żeby nie być gołosłownym:
https://www.rzetelnafirma.pl/Informatio ... r=YW57F40E
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
Dziękuję za opinię. Z firmą Lasertechnik kontaktowałem się w przypadku lasera Co2 i Znakowarki Fibrowej. W obydwu przypadkach rozmowy zakończyły się prośbą o przetestowanie ww. urządzeń. Zakończyło się z uwagi braku obydwu źródeł. Trudno zrozumieć postępowanie Lasertechnik i przyznam, że więcej z żadnym zapytaniem się nie zwrócę.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
- Kontakt:
Tub chińskich nie chwalę. Znam jednak wiele firm, którym one wystarczają. Poza tym alternatywą dla tub chińskich mogą być np. tuby angielskie - też szklane, oparte na tym samym pomyśle (zasilanie wysokonapięciowe) i podobnej technologii wytwarzania, jednakże z możliwością regeneracji co znacznie wydłuża ich żywotność.
Link do tej firmy: http://www.gsiglasers.com/LaserProducts.aspx?page=12
Link do tej firmy: http://www.gsiglasers.com/LaserProducts.aspx?page=12
Maszyny i oprogramowanie CNC: eduCAD, STEP2CNC, LynxCUT, Styro3D, Tapper, cncCAD, Image2CAM, Turn3D, TERMCUT, LynxNEST (Nesting)
-
Nie mam takiej potrzeby...BOSS pisze:Witam !
Zapewne Pan JERR odgrywa się na firmie DK Lasertechnik, ponieważ został z niej zwolniony ( wie za co ! ). Tyle w temacie wypowiedzi Pana JERR. Ostrzegam przed nim !.
Staram się pomagać każdemu, więc nie widzę powodu by ktoś miał się pchać w kłopoty.
Jak chce Pan sobie ze mną porozmawiać to numer Pan zna Panie Marcinie...
Z grzeczności nie będę cytował Pańskich wypowiedzi gdy klient dzwonił z zapytaniem - a pozostawiały spoooro do życzenia.
Nie widzę również sensu zaśmiecania tego forum jakimiś wywodami nijak mającymi sie do tematu.
Tylko taka mała dygresja - ludziom się nie rozkazuje, bo praca to nie wojsko a w Pańskiej wypowiedzi aż roi się od wykrzykników, co wskazuje na Pana charakter.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 2
Tak to już jest z niektórymi ludźmi, że jak ktoś im jest już nie potrzebny (np. nie jest jego pracodawcą ) to bluzgają na niego z każdej strony. Co do zachowania podczas wykonywanej pracy nie wspomnę.
Aby móc wypowiadać się o innych należy dokładnie przyglądnąć się sobie.
Niech Pan JERR zacznie produkować i sprzedawać urządzenia to może się wypowiadać na temat serwisów, kontaktów z klientami, logistyki itp.
Na tym poście kończę info o panu JERR bo forum nie jest od załatwiania takich spraw. Oczerniać każdy może . . .
Aby móc wypowiadać się o innych należy dokładnie przyglądnąć się sobie.
Niech Pan JERR zacznie produkować i sprzedawać urządzenia to może się wypowiadać na temat serwisów, kontaktów z klientami, logistyki itp.
Na tym poście kończę info o panu JERR bo forum nie jest od załatwiania takich spraw. Oczerniać każdy może . . .
-
- Kontakt:
-
Kolega wybaczy OT ale...Piotr Rakowski pisze:Myślę, że wyszliście Panowie za daleko poza ten wątek. Proszę rozmawiać ze sobą na PW, a nie tu - chyba, że macie jeszcze coś merytorycznego do dodania.
Dziwnym jest fakt, że od początku bieżącego roku zwróciło się do mnie (a nie do producenta) min. trzech byłych klientów pana bossa z prośbą o serwis ich maszyn.
Bynajmniej wystawia to świadectwo standardów obsługi przez producenta o czym szanowne grono mogło się przekonać na łamach forum.
Nasuwa się pytanie, dlaczego tak świetna firma (przynajmniej w mniemaniu kilku osób) usuwa ze swojej strony link prowadzący do świadectwa rzetelności ?
Po prawie roku już wiemBOSS pisze:[...]Pan JERR odgrywa się na firmie DK Lasertechnik, ponieważ został z niej zwolniony ( wie za co ! ). [...].

Jedni lubią tenis inni - kwiatki

P.S. Jakoś nadal istnieję i nie czuję się "zniszczony" - znów pan obietnicy nie dotrzymał (tak jak klientom) - wręcz przeciwnie czuję się wspaniale i smieję się z takich ludzi...
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
hehe
tez próbowałem sie wypisac z KRD bo 2 stówy miesiecznie za banner i za jakies poswiadczenie ze jest sie super i w ogóle, no w kazdym razie zeby wypisac sie z krd to jakis dziwny 3 miesieczny okres wypowiedzenia i trzeba to na papierze z pieczatką wysłac, normalnie abonament , faksów i mailów nie uznają.
co do laser technik - pisałem kilka razy maila i ani razu nie otrzymalem odpowiedzi wiec niech sie pocałuja w d
tez próbowałem sie wypisac z KRD bo 2 stówy miesiecznie za banner i za jakies poswiadczenie ze jest sie super i w ogóle, no w kazdym razie zeby wypisac sie z krd to jakis dziwny 3 miesieczny okres wypowiedzenia i trzeba to na papierze z pieczatką wysłac, normalnie abonament , faksów i mailów nie uznają.
co do laser technik - pisałem kilka razy maila i ani razu nie otrzymalem odpowiedzi wiec niech sie pocałuja w d
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Kontakt: