Drugie pytanie: Jaka przylbice automatyczna polecilibyscie? Oczywiscie cena do jakosci jest priorytetem
Viper 210 AC/DC
-
gelo
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Viper 210 AC/DC
Kto mi powie jaki przewod potrzebny jest do podlaczenia spawarki Viper TIG 210 AC do butli z argonem ? Gdzie go dostac?
Drugie pytanie: Jaka przylbice automatyczna polecilibyscie? Oczywiscie cena do jakosci jest priorytetem
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
Tagi:
-
Imbroglio
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)

- Kontakt:
Co do przewodu wpisz sobie np. w allegro "wąż pcv zbrojony" - średnica to chyba 8mm wymiar wewnętrzny z tego co pamiętam. Kupowałem w sklepie z akcesoriami spawalniczymi.
Co do maski samościemniającej to ja mam ESABa Origo Tech i nie narzekam, aczkolwiek nie mam porównania z innymi
EDIT:
Chyba jednak to będzie 6mm wew.
Co do maski samościemniającej to ja mam ESABa Origo Tech i nie narzekam, aczkolwiek nie mam porównania z innymi
EDIT:
Chyba jednak to będzie 6mm wew.
-
spawacz21
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

Ja też BARDZO polecam esab origo tech. Rozważałem między nią a lincoln linc screen ale esabowska jest świetna. Płaciłem coś koło 300 PLN, ale warto. Spawam tigiem i MMA, tigiem czasem na minimalnym prądzie i nie ma problemu z zaciemnianiem. Nie rozjaśnia się podczas spawania.
Może POMÓGŁ Ci mój post?
Pozdrawiam spawacz21
Pozdrawiam spawacz21