Truemill
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Wersja Edgecam 2012R1 w Cyklu Zgrubnym będzie wyposażona w opcję generowania ścieżek typu WAVE. Ścieżka będzie wygenerowana tak by w każdym miejscu zachowana była stała określana procentowo szerokość skrawania. Dokładnie to samo w technologii Truemill tylko inny parametr odpowiada ze odpowiednie wygenerowanie ścieżki narzędzia. Przykład poniżej:

Ps. Kolego zanim zaczniesz się ekscytować technologią Truemill proponuję usiąść i przeanalizować podstawowe funkcjonalności systemu. Po kilku dniach spędzonych nad S...CAM'em mam już bardzo, bardzo obszerne wnioski... Sumienie nie pozwala mi umieszczać tego na forum... Jak coś to prv

Ps. Kolego zanim zaczniesz się ekscytować technologią Truemill proponuję usiąść i przeanalizować podstawowe funkcjonalności systemu. Po kilku dniach spędzonych nad S...CAM'em mam już bardzo, bardzo obszerne wnioski... Sumienie nie pozwala mi umieszczać tego na forum... Jak coś to prv

Nudzisz się, zajrzyj to nic nie kosztuje, może i Ciebie coś zainteresuje, a później... zaprocentuje 
Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...

Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...