poszukuję części tech-mig 550
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
poszukuję części tech-mig 550
Witam. Kupiłem tanio nową tokarkę, niestety nie mam do niej lewych szczęk, imaka oraz kół zębatych do posuwów, nie szukam źródła nowych części, zastanawiam się tylko czy może komuś się nie wala coś niepotrzebnie:), jesli tak to odkupię:) okazyjnie:D proszę o kontakt
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Tokarka jest raczej "młoda", mało prawdopodobne, że trafi się na stare graty. Rozważ zakup imaka QCTP od jednego z forumowiczów ( robi je, są całkiem dobre), lewe szczęki dostaniesz na Alledrogo, z kołami będzie problem ( zakup jako części zamiennych w serwisie lub dorobienie nowych).
Jeżeli pomogłem - nie zapomnij kliknąć POMÓGŁ
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
oglądałem forum przed napisaniem posta i widziałem ten imak o którym piszesz, z tym że dziś rozpocząłem adaptację innego imaka (takiego zwykłego) więc sprawa imaka odpada mi:) poza tym tokarka będzie użytkowana do monotonnej roboty z wykorzystaniem najczęściej tylko 2 noży
także jak już coś to przeboleję zmianę na inny czasami,co do szczęk to skąd mam wiedziec czy przypasują? nigdy nie mieniałem między uchwytami:)

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Któryś z użytkowników miał w dobrej cenie do sprzedania osprzęt do nutola lecz to powinno podejść wszystko, sprzedawał z tego co pamiętam ponieważ tokarka została zakupiona do przeróbki. OOOO tutaj: https://www.cnc.info.pl/topics89/tokark ... t28884.htm