nutool techmig kormak bernardo itd... to co w końcu kupić?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 21
Na pewno ta maszyna nie stała, gość w ogłoszeniach ma sporo maszyn, pewnie miał jakąś produkcję. Cena może byłaby do dogadania ze względu na łoże, ale nieźle i tak wygląda, jest kompletna, nie połamana... gdyby nawet łoże do remontu... no ale.. czy tylko łoże?
A może tylko tak to na zdjęciu wyszło?? No ale, według wszelkich prawideł. to co na zdjęciu wygląda dobrze, w rzeczywistości wygląda zazwyczaj 3 razy gorzej.
A może tylko tak to na zdjęciu wyszło?? No ale, według wszelkich prawideł. to co na zdjęciu wygląda dobrze, w rzeczywistości wygląda zazwyczaj 3 razy gorzej.
-
- Posty w temacie: 21
NO nie wiem.. gdybym miał kase i miejsce w piwnicy oraz wybór między - polską rozebrać i nosić po jednym kole zębatym do tej piwnicy, albo kupić chińczyka to... wybór byłby oczywisty, chińczyka i tak będziesz rozbierać na śrubki to na jedno wychodzi 
Także kolego Hrumque - nie poddawaj się, 800kg to nie jest jeszcze tak dużo, to tylko 16 kursów do piwnicy po 50kg i lepsze zapoznanie się z maszyną, tudzież 8 razy na trzech chłopa

Także kolego Hrumque - nie poddawaj się, 800kg to nie jest jeszcze tak dużo, to tylko 16 kursów do piwnicy po 50kg i lepsze zapoznanie się z maszyną, tudzież 8 razy na trzech chłopa

-
- Posty w temacie: 1
No chyba, że jest to piwnica do której jest jedyne wejście po stromych drewnianych schodach przez drzwi 70-tkiszopenn pisze:Także kolego Hrumque - nie poddawaj się, 800kg to nie jest jeszcze tak dużo, to tylko 16 kursów do piwnicy po 50kg i lepsze zapoznanie się z maszyną, tudzież 8 razy na trzech chłopa

-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 12
No właśnie ;/rdarek pisze: Tylko łoże demontujemy wzdłuż czy poprzek na 50kg odcinki?
Poza tym - moja "piwnica" to nie betonowy bunkier, mam tam ... panele, na piance, na wylewce która jest na styropianie, który jest na chudziaku. Nikt nigdy tego nie liczył na obciążenia, w założeniu miało tam być biuro. 100 czy 200kg to nie problem, wiadomo, ale 10x tyle - to ja poważnie bym się obawiał o podłogę.
Zostaje mi jeszcze garaż... ale trzymać taki sprzęt w nieogrzewanym garażu, który byle żule mi opędzlują - to też marny plan.
Pomogłem? Kliknij poniżej "pomógł"