Pomoc w znalezieniu informacji na egzamin HELP !
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Pomoc w znalezieniu informacji na egzamin HELP !
witam za niedlugo pisze poprawke i nie moge znalesc nigdzie paru tematów bardzo bym byl wdzieczny jak by mi ktos pomógl
- frezowanie z zastosowaniem podzielnicy
- charakterystyka procesu przeciagania
- przestrzen robocza obrabiarki cnc
- interpolacja kolowa z podaniem promienia interpolacji
- korekcja promienia ostrza noza tokarskiego
- zastosowanie funkcji stalej predkosci skrawania
- zastosowanie funkcji postoju czasowego
- frezowanie z zastosowaniem podzielnicy
- charakterystyka procesu przeciagania
- przestrzen robocza obrabiarki cnc
- interpolacja kolowa z podaniem promienia interpolacji
- korekcja promienia ostrza noza tokarskiego
- zastosowanie funkcji stalej predkosci skrawania
- zastosowanie funkcji postoju czasowego
Tagi:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witam, potrzebuję pomocy w rozwiązaniu zadania na egzamin:
Wskaż zabiegi wiertarskie potrzebne do wykonania otworu dokładnego w 7-8 klasie dokładności w produkcji seryjnej.
Proszę o krótką odpowiedź, najlepiej w myślnikach. Zdaję sobie sprawę jak proste jest to pytanie, próbowałem na nie odpowiedzieć, szukałem dużo w googlach, jednak wolę być pewien odpowiedzi. Wydaje mi się, że dla doświadczonej osoby to kwestia maksymalnie 30 sekund. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.
Wskaż zabiegi wiertarskie potrzebne do wykonania otworu dokładnego w 7-8 klasie dokładności w produkcji seryjnej.
Proszę o krótką odpowiedź, najlepiej w myślnikach. Zdaję sobie sprawę jak proste jest to pytanie, próbowałem na nie odpowiedzieć, szukałem dużo w googlach, jednak wolę być pewien odpowiedzi. Wydaje mi się, że dla doświadczonej osoby to kwestia maksymalnie 30 sekund. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
pitsa pisze:Tylko, że chodzi tu o trening twoich szarych komórek. W życiu jest tak, że podejmuje się wiele decyzji i nie ma pewności, że wszystkie są pewne.studentka mil pisze: dla doświadczonej osoby to kwestia maksymalnie 30 sekund.
Może i tak, ale jeśli można skorzystać z czyjejś pomocy, to czemu polegać tylko na sobie, tym bardziej, że ryzyko istnieje (student, miesiąc wrzesień, chyba wszystko jasne). Biorę sobie radę do serca, ale to nie zmienia faktu, że nadal liczę na pomoc

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
studentkamil pisze:Witam, potrzebuję pomocy w rozwiązaniu zadania na egzamin:
Klasa dokladnosci 7-8. Zdecudyj sie 7 albo 8 to sa rozne tolerancje. Jeszcze brakuje ci czegos przy tych klasach dokladnosci. Przed cyferka powinna byc jakas literka chyba, np. H7 lub H8.
Jak to zrobic?? Postaw duza flache JW to ci wytlumacze.
Nie ma głupich pytań, są tylko głupcy którzy ich nie zadają...
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
raczej o to chodzi http://www.pkm.edu.pl/index.php/compone ... 3-00010303rc666 pisze:Klasa dokladnosci 7-8. Zdecudyj sie 7 albo 8 to sa rozne tolerancje. Jeszcze brakuje ci czegos przy tych klasach dokladnosci. Przed cyferka powinna byc jakas literka chyba, np. H7 lub H8.
Jak to zrobic?? Postaw duza flache JW to ci wytlumacze
w zależności od średnicy otworu .. nawiertak wiertło fazownik rozwierak .. można też wytaczadło .. (zależne od wielkoseryjności i średnicy wykonywanego otworu
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2012, 20:36 przez adam Fx, łącznie zmieniany 1 raz.
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk)
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos