instrukcja obsługi TRUMPF Trumatic5000R z sheetmasterem

Linie produkcyjne, automaty, roboty nie tylko CNC. Przeróbki, modernizacje oraz konstrukcje własne.

Autor tematu
LukSan
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2

instrukcja obsługi TRUMPF Trumatic5000R z sheetmasterem

Post napisał: LukSan » 30 mar 2011, 11:31

Witam potrzebuje instrukcji obsługi w języku polskim do wykrawarki TRUMPF Trumatic 5000R z sheetmasterem . Obecnie posiadam po niderlandzku i musze pracować na niderlandzkim menu bo szef niechce sie zgodzić na zmiane na polskie menu.

Tagi:

Ruski85

Post napisał: Ruski85 » 01 kwie 2011, 20:05

kolego .. ja pracuje na takiej samej wykrawarce lecz bez sheetmastera .. u siebie mam ustawiony jezyk angielski i zapewe tez mozesz zmienic na taki u siebie. maszyna jest bardzo fajna i ma duzo opcji .. jak bys potrzebowal pomocy to napisz. osobiscie nie posiadam instrukcji w jezyku pl ale tak naprawde nie jest to potrzebne. jedyne co musze jeszcze rozgrysc to formowanie bo wychodza za male przetloczenia ale to jest kwestia czasu .. tylko ze zawsze mi go brakuje heheh. pozdrawiam.

Autor tematu
LukSan

Post napisał: LukSan » 03 kwie 2011, 21:22

Ja mogę zmienić nawet na polskie menu ale szef się nie chce zgodzić bo są trzy zmiany a ja tylko z polaków robię na tych maszynach. Większość już umie ale mam częste problemy z shemasterem bo zle zasysa blachy. Dzieki i pozdrawiam

Ruski85

Post napisał: Ruski85 » 03 kwie 2011, 22:19

widze, ze ten sheetmaster nie bez powodu ma taka nazwe hihih ja mam tez z nim problem na TC 500 raz leci caly dzien ok a pozniej sie co chwile nie chce blachy podniesc i zaczyna sie kombinowanie.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „INNE MASZYNY i URZĄDZENIA”