No to silnik masz na stałe spięty w gwiazdę. Przerobić na trójkąt się da ale obawiam się żę sobie sam nie poradzisz. Czy próbowałeś go podłączyć do sieci 3f z pominięciem falownika? Działa?
Daj zdjęcie jeszcze co masz w puszce przyłączeniowej
Wiertarka WS-15 - silnik nie zaczyna kręcić
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Nie mam dostępu do sieci 3f. To jest główny problem.
Falownik, który wykorzystywałem tylko na niektórych przełożeniach reduktora kręci tokarką TUE z silnikiem 1.5kW.
Nie wiem, czy to wystarczająca rekomendacja, że potrafi sobie poradzić z 0.5kW z wiertarki WS-15.
W puszce żadnej magii nie ma - są 4 zestawy do śrubunku przewodów. 3 wykorzystane na podłączenie faz, jeden był wolny, bo przewód PE był bezpośrednio dołączony do obudowy.
Falownik, który wykorzystywałem tylko na niektórych przełożeniach reduktora kręci tokarką TUE z silnikiem 1.5kW.
Nie wiem, czy to wystarczająca rekomendacja, że potrafi sobie poradzić z 0.5kW z wiertarki WS-15.
W puszce żadnej magii nie ma - są 4 zestawy do śrubunku przewodów. 3 wykorzystane na podłączenie faz, jeden był wolny, bo przewód PE był bezpośrednio dołączony do obudowy.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Tego nigdzie nie sprawdzisz bo falownik daje po prostu określone napięcie i moc a odbiornik musisz do niego dopasować. Można też określić inaczej: masz określony odbiornik i do niego dopasowujesz falownik, ale falownik już masz to ta możliwość odpada. Nie ma falowników osobnych do silnika w trójkącie lub w gwieździe.
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.