MAnual guide
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam
jest mozliwosc pobrania z internetu manual guide , troche zajmuje dlatego niemoge wyslac tego mailem a niewime jak podzielic na party by przeslac to chociazby na rapidshare.
ja swojego sciaglem z tad - http://www.maximumfiles.com/search/Fanu ... 433&ccid=1 ,stronka co prawda platna ale tylko 5 funtow w moim przypadku polecam
, w zamian niech ktos moze poda gdzie znajde info na temat nozy tokarskich w raz z zdjeciami .
jest mozliwosc pobrania z internetu manual guide , troche zajmuje dlatego niemoge wyslac tego mailem a niewime jak podzielic na party by przeslac to chociazby na rapidshare.
ja swojego sciaglem z tad - http://www.maximumfiles.com/search/Fanu ... 433&ccid=1 ,stronka co prawda platna ale tylko 5 funtow w moim przypadku polecam

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
jeśli to nie problem to skorzystał bym z tych notatek [email protected] . Z góry dziękujelex pisze:B-63524PL_01 fanuk Operators manual polish.pdf
(fanuk wersje 16i-TB i 18i- TB)
-
- Posty w temacie: 9
instrukcja
przepraszam czy za ciebie mamy tam kliknąć? Sam mnie zacytowałeś więc wiesz gdzie szukać mam nadzieję że
ZADAłEś SOBIE TRUD PRZECZYTANIA tego co wkleiłeś
bo te pliki były już ściągane i to nie raz "Plik ściągnięto 1822 raz(y) 6,46 MB" ( przed chwilą sprawdzałem działa !!)
chyba że ja czegoś tu nie rozumiem .
bo te pliki były już ściągane i to nie raz "Plik ściągnięto 1822 raz(y) 6,46 MB" ( przed chwilą sprawdzałem działa !!)
oczy Wielkiego Brata widzą wszystko
-
- Posty w temacie: 2
Re: instrukcja
Ja tylko grzecznie poprosiłem , a pliki już sobie ściągnąłem nie rozumiem tylko skąd ta agresjalex pisze:przepraszam czy za ciebie mamy tam kliknąć? Sam mnie zacytowałeś więc wiesz gdzie szukać mam nadzieję że
myślałem że akurat na tym forum mam do czynienia z inteligentnymi osobami .