prosze o usuniecie tematu
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
prosze o usuniecie tematu
- prosze o usuniecie tematu
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2007, 11:52 przez Bili82, łącznie zmieniany 2 razy.
^B!L!
Tagi:
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witaj
Niema za co dziękować
W mojej pracy jest już troszkę historii
na stronie HH masz instrukcję od sterowań do tokarek zasadę programowania
W jakiej formie będzie obrona pracy czy jej nie będzie ??
Niema za co dziękować
W mojej pracy jest już troszkę historii
na stronie HH masz instrukcję od sterowań do tokarek zasadę programowania
W jakiej formie będzie obrona pracy czy jej nie będzie ??
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
No właśnie obrona będzie ... będe musiał zaprezentować moją pracę i potem ją obronić
wlasnie przeczytałem Twoje materiały i powiem szczerze że niewiele tam jest.... ale napweno sie przydadzą 
Bawie sie też symulatorem do 4290 ale ma jedną wade przynajmiej nie wiem jak wlączyć klawiature ekranową taką jak w iTNC530 ale myśle że jakoś to przeżyje
Teraz szukam czegoś o rodzajach sterowania jak były są np te karty perforowane o któych pisałeś (to juz mam) ale na przykłąd sterowanie skewencyjne???? ręczne, maszynowe i wszystkie jakie były w histori
jak by ktoś coś miał to czekam na info 

Bawie sie też symulatorem do 4290 ale ma jedną wade przynajmiej nie wiem jak wlączyć klawiature ekranową taką jak w iTNC530 ale myśle że jakoś to przeżyje

Teraz szukam czegoś o rodzajach sterowania jak były są np te karty perforowane o któych pisałeś (to juz mam) ale na przykłąd sterowanie skewencyjne???? ręczne, maszynowe i wszystkie jakie były w histori

^B!L!