program tool.t i tool.tch do heidenhain
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 3
program tool.t i tool.tch do heidenhain
Witam, czy ktos z Was nie jest może w posiadaniu plików tool.t i toolp.tch (lub podobnych wazne aby z tymi rozszerzeniami) do heidenhain.
u nas w firmie kupilismy maszyne z heidenhain, jak ja przyslali to moj szef (hehe) "zrobil porzadek" i wywalil wszystkie programy..... a programy program tool.t i tool.tch sa bardzo przydatne, narazie definiujemy narzedzia w kazdym programie osobno - ale to nie jest najlepsza metoda....
jak bys ktos mial i mogl przelac mi na maila [email protected]
albo linki wrzucic
bede naprawde wdzieczny.
Pozdrawiam i z góry dzieki za pomoc
PS albo moze ktos wie jak mozna je stworzyc bezposrednio na pulpicie maszyny????
u nas w firmie kupilismy maszyne z heidenhain, jak ja przyslali to moj szef (hehe) "zrobil porzadek" i wywalil wszystkie programy..... a programy program tool.t i tool.tch sa bardzo przydatne, narazie definiujemy narzedzia w kazdym programie osobno - ale to nie jest najlepsza metoda....
jak bys ktos mial i mogl przelac mi na maila [email protected]
albo linki wrzucic
bede naprawde wdzieczny.
Pozdrawiam i z góry dzieki za pomoc
PS albo moze ktos wie jak mozna je stworzyc bezposrednio na pulpicie maszyny????
Tagi:
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
Po pierwsze powinniśmy zacząć od typu sterownika OK
TNC .....
Po pierwsze powinniśmy zacząć od typu sterownika OK
TNC .....

... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
sterownik ITNC 370
Musisz pobrac z innej maszyny ten plik, a nastepnie przetransferowac go do tej na której pracujesz. Pracowalem na tym sterowniku, ma wiele ograniczen.
Boguslaw
Boguslaw