dobre ale jak zmienic jezyk na polski w sterowaniu w programie demo?kropek1980 pisze:a ja polecam cos takiego
http://www.heidenhain.pl/pl_PL/dokument ... e6f8522513
gdzie na kurs pod heidenhain-a
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 6
1.sciaglem zalacznik, ale te "kolka" nic mi nie mowia w zasadzie , nie mozesz bardziej tego opisac?WZÓR pisze:Znalezione w moim archiwum ..... patrz; załącznik.misiorny pisze: dobre ale jak zmienic jezyk na polski w sterowaniu w programie demo?
Mariusz.
2. wracajac do kursu interaktywnego to czym sie roznia platne wersje z DIN/ISO i bez nich - cena ta sama, ktora wersje lepiej wybrac?
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
misiorny pisze:1.sciaglem zalacznik, ale te "kolka" nic mi nie mowia w zasadzie , nie mozesz bardziej tego opisac?WZÓR pisze:Znalezione w moim archiwum ..... patrz; załącznik.misiorny pisze: dobre ale jak zmienic jezyk na polski w sterowaniu w programie demo?
Mariusz.
...

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Szanowny kolega pomylił obliczenia, 1500 EUR za kurs w którym udział biorą 4 osoby! Czas trwania to 5 intensywnych dni. Kurs odbywa się identycznie jak w Heidenhain w Traunreut (autoryzacja). Cena w Traunreut to 1100EUR za osobemisiorny pisze:W APS strasznie drogo , nie wiem skad oni biora takie ceny ? cena kursu podstawowego to 1500 euro ! za 4 dni zajec.
jakis rok temu bylem na szkoleniu na mazaki to placilem tylko 1200zl i tez bylo 4 dni zajec.
dziwne to jakies maja te ceny w tym APS, to juz taniej jest nawet bezposrednio w heidenhain bo 1400e za kurs podstawowy
moze ktos ma lepsze propozycje?
yo men