W tej chwili wylewka majaca ok 20 lat sie kruszy i wszedzie jest masa piachu z tego.
Spadek dlatego taki wielki, bo to bylo specjalnie pod inny biznes robione z tego co wiem.
Maszyny beda dosc dlugie ok 3m i ok 3T wagi. Najwiekszy problem mam z z tym, ze brama jest wyzej i od razu jest duzy spad, kazda maszyna mi sie "zawiesza"na progu i sa problemy z przejazdem. I chcialbym wyrownac od samej bramy do konca jeden rowny poziom, tylko problem sie pojawia bo mam juz tam kilka ciezkich sprzetow, hale sa polaczone tylko dzwiami zwyklymi. Aby to wszystko zrobic za jednym zamachem, to musialbym kuc przejscie do drugiej hali, przeniesc caly sprzet, zrobic wylewki, ale nowy poziom, bedzie duzy wyzszy od tego w 2 hali. Pojawia sie problem ze wstawieniem tego z powrotem. Na pol to rozdzielic to tez nie robota Bo za duzy uskok

I niestety inna kolejnosc poziomowania hal, nie wchodzi w gre. Jeszcze to musze wszystko przemyslec.
Powoli sie robi pogoda na takie zabawy, wiec czasu coraz mniej.
Kazde parametry sa idealne, czasami tylko narzedzia sa malo wytrzymale

Kazdy wymiar da sie osiagnac, czasami wystaczy docisnac mocniej urzadzenie pomiarowe