Korzystając z okazji chce się jeszcze zapytać czy nie ma ktoś namiarów na jakaś sprawdzoną drukarnie, co mogłaby mi to dostarczyć w postaci nalepki ? Chciałbym żeby naklejki były w postaci koła bo nie chce się z tym bajerować później.

Najprościej narysować to w Corelu. Co do drukarni określ proszę wielkość tej naklejki i nakład. Jakie warunki powinna wytrzymać i jak długo? Są różne metody wykonania. Można się również pokusić o druk bezpośrednio na cienkim PCV ( 1mm) lub grawer w laminacie grawerskim. Wszysko zależy do czego ma to służyć i w jakich warunkach pracować.oskaeg pisze:Witam. Mam takie pytanie, orientuje się ktoś w jakim programie mógłbym wykonać coś takiego ? (obrazek poniżej) Zrobiłem to w artcamie jednak i tak nie jest to równe geometryczne tak jak bym sobie życzył, szukam programu w którym będę mógł równomiernie rozmieścić cyfry w taki sposób.
Korzystając z okazji chce się jeszcze zapytać czy nie ma ktoś namiarów na jakaś sprawdzoną drukarnie, co mogłaby mi to dostarczyć w postaci nalepki ? Chciałbym żeby naklejki były w postaci koła bo nie chce się z tym bajerować później.