Witam, mam prośbę do użytkowników tego forum
Potrzebuję rozwiązać do szkoły parę zadań niestety z rysunku technicznego jestem nie za dobry więc postanowiłem się zarejestrować na tym forum pomożecie ?
Myślę, że to czy miałem wcześniej rysunek techniczny czy nie, nie jest ważne w tym temacie ale jeśli musisz wiedzieć kierunek BHP pierwszy semestr dopiero po pierwszych zajęciach z Technicznego bezpieczeństwa pracy:) wcześniej nie był mi rysunek techniczny do niczego potrzebny pozdrawiam
OK.... to rozwiazuj zadania a my ci podpowiemy/powiemy czy dobrze rozwiazales.
Gotowcow tu nie udostepniamy i nie odrabiamy lekcji za kogos.Ale chetnie podpowiadamy.
nic nie rozumiem z rysunku technicznego a trochę mało czasu żebym się tego nauczył do soboty
sinumeric 840D/810/802/NUMS/HH-4290/Fanuc O-T /tokarka uniwersalna
tokarz CNC
"Poznań - miasto z piekła rodem.."
-Jestem chamem i mi z tym dobrze-
zulas jak tylko zatrybisz o co chodzi w rysunku to do soboty będziesz alfą i omegą także czasu pod dostatkiem. Rysunki bardzo proste i w google rozwiązania znajdziesz bez problemu, tylko jak już na dzień dobry będziesz sobie ułatwiał/oszukiwał później lepiej nie będzie.
Wstyd się przyznać ale wiem po sobie, w wieku 30lat do rysunku wróciłem
Przedstaw swoje pomysły, szybciej chętnych znajdziesz lub też dział bazar.
Panowie, ja na tym rysunku widzę "klasa". Mam wrażenie, że chłopak jest młody, a więc szybko załapie. Może na początek: https://docs.google.com/file/d/0B3PkZw7 ... l=pl&pli=1 - po co ma pieniądza na książkę wydawać (finansowo pomogłem ) jeśli w sieci jest.
dobrze koledzy, postaram się to dzisiaj chociaż w części zrobić i wysłać jak to według mnie ma wyglądać 24 na karku i wstyd się przyznać, że tego nie umiem ale jakoś nigdy wcześniej się tym nie interesowałem