I jak tu płacić abonament :)
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
I jak tu płacić abonament :)
Od kilkudziesieciu minut obserwuję akcje Telewizji Polskiej. Kretyn Żyrynowski przyslał propozycje podziału Ukrainy a te manipulatory wywalili napis na pół ekranu - ROSJA PROPONUJE NAM ROZBIÓR UKRAINY
I co Wy na to ?

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
witam.
no cóż - Żyrynowski jest - było nie było - deputowanym do parlamentu FR .
więc poniekąd reprezentuje ten kraj.
co by było gdyby jakiś polski poseł zaproponował ( z trybuny sejmowej ) Białorusi i FR rozbiór Litwy
pomijając fakt bezsensowności abonamentu i nie istnienie " misji publicznej " w tvp.
pozdrawiam.
co by było gdyby jakiś polski poseł zaproponował ( z trybuny sejmowej ) Białorusi i FR rozbiór Litwy

pomijając fakt bezsensowności abonamentu i nie istnienie " misji publicznej " w tvp.
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Ale tylko poniekąd. Też mamy paru wybitnych reprezentantów i pójdziesz z nimi na Kowno ?pukury pisze:witam.
.

Ale bezcenne było zobaczyć jak się wił Ciosek gdy prowadząca mu powiedziała że to Żyrynowski za tym stoi.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 5
Mnie tam się podoba jak opinia publiczna przychylna obecnej władzy szybko zmieniła kurs dotyczący Rosji, ileż to było rżenia gdy o tym wszystkim mówił ś.p. L. Kaczyński, a mówił o agresji Rosji, o bezpieczeństwie energetycznym europy, teraz Tusk gada o tym samy i jest cacy wówczas były to brednie i bezpodstawne prowokowanie Władymirowicza ... i uprzedzam uwagi o tym iż wówczas sytuacja na Ukrainie była inna, dobry polityk to taki który "przewiduje przyszłość" ... a nie gada to co opinia publiczna w danym momencie chce usłyszeć to akurat Tusk opanował do perfekcji.
-
- Posty w temacie: 4
witam.
przyszłość to przewiduje ( no - stara się ) mąż stanu .
polityk gada to co mu w danej chwili pasuje - tak to jest .
może lepiej nie rozpętywać dyskusji politycznej ?
i tak wiemy tylko małą część tego co się naprawdę dzieje i w Europie i na świecie.
mam to szczęście że nie oglądam tv - niestety żona ogląda - a ja tylko słucham .
ale i tego mam dość - słychać przez zamknięte drzwi
i jak tu żyć ?
pozdrawiam.
przyszłość to przewiduje ( no - stara się ) mąż stanu .
polityk gada to co mu w danej chwili pasuje - tak to jest .
może lepiej nie rozpętywać dyskusji politycznej ?
i tak wiemy tylko małą część tego co się naprawdę dzieje i w Europie i na świecie.
mam to szczęście że nie oglądam tv - niestety żona ogląda - a ja tylko słucham .
ale i tego mam dość - słychać przez zamknięte drzwi

i jak tu żyć ?
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 5
a to do premiera z takimi pytaniamipukury pisze:
i jak tu żyć ?
pozdrawiam.

Cóż, apele Tuska o niepłacenie abonamentu sprzed paru lat przyniosły efekty, TVP jest biedna i finansowo i tematycznie, stąd to szukanie sensacji rodem z faktu, warto tutaj dodać iż takie samo pismo ten cały Zyrinowski wysyła tez do Rumunów i Węgrów, chyba ... cza by zasięgnąć newsów z www.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2014, 21:27 przez trzasu, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Posty w temacie: 3
Niestety to zależy kto to ocenia. Dla kolesi z partii dobry to ten, który dobrze urabia wyborców. Nie bez powodu partie 90% funduszy pakują w wizerunek. Inaczej mówiąc płacimy im podatkami, żeby lepiej nam makaron na uszy nawijali.trzasu pisze:dobry polityk to taki który "przewiduje przyszłość" ... a nie gada to co opinia publiczna w danym momencie chce usłyszeć to akurat Tusk opanował do perfekcji.