Patrząc na niektóre wątki okazuje się, że za jeden temat ten sam człowiek może otrzymać kilka razy pomógł.
Wnoszę postulat

funkcja moderatora to już jakby temu podobna.easy2002 pisze:bo ja osobiście mogę mieć tytuł sprzątaczka !!!
Przychodzi taki moment że się można stać pionierem a następnych podążajacych widać dopiero przez lornetkę.easy2002 pisze: myliłem się bo kiedyś uważałem iż osoba która pomogła komuś może liczyć na to samo od innych osób ale jak widać po tematach zakładanych przeze mnie gdzie nie raczy nikt odpisać ...
Bo kolega wpadł we wlasna pulapke tj.easy2002 pisze:myliłem się bo kiedyś uważałem iż osoba która pomogła komuś może liczyć na to samo od innych osób ale jak widać po tematach zakładanych przeze mnie gdzie nie raczy nikt odpisać
Jest jeszcze satysfakcja.gelo pisze:jedyna 'zapłata' za poświęcony czas
Może i kolega ma racjęupadły_mnich pisze:Bo kolega wpadł we wlasna pulapke tj.
Jak ktos dużo razy pomógł to znaczy, że jest fachowcem...a cóż mozna pomóc fachowcowi? I istnieje dodatkowe ryzyko, że można się ośmieszyć.
jestem "ZA" ale moje zdanie się nie liczy bo mam za mało "pomógł", postów tez nie za bardzo a i jeszcze charakter tez do forum nie pasujegelo pisze:Patrząc na niektóre wątki okazuje się, że za jeden temat ten sam człowiek może otrzymać kilka razy pomógł.
Wnoszę postulat , do adminów, aby sprawili, iż za jeden wątek można otrzymać jeden raz pomógł.