ranking gwiazd

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC

Autor tematu
HAJASZEK
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2

ranking gwiazd

Post napisał: HAJASZEK » 07 mar 2009, 01:02

Witam kolegow i kolezanki(?),a swoja droga wie ktos o obecnosci jakiejs kobiety na naszym forum?Ale to na marginesie,bo ja chce poidzielic sie tu swoimi spostrzezeniami na temat tego forum.Otoz jako stosunkowo swiezy internauta i forumowicz,odkrywam z pasja dobrodziejstwo komputera(zwlaszcza ze skladam swoje cnc),i bylem zachwycony odkryciem forum cnc.Ale mam pewne sugestie ,i ciekawe co o tym myslicie.Przegladam wybiorczo rozne dzialy i tematy ,trafiajac na mniej lub bardziej interesujace dyskusje,wyciam wnioski i powoli dostrzegam faworytow roznych dziedzin.Przyklad:kolega mex absolutny mistrz tematu,zarowno w opisie prac ,jak i calej reszcie.Mysle ze fajny bylby ranking prac w odniesieniu do roznych dziedzin oczywiscie tak, by moc wzorowac sie na przykladach prac najlepszych,a zwlaszcza ukonczonych,niz bladzic pomiedzy galeriami z byle czym.Oczywiscie kazdy moze pokazac swoje chocby nieudolne proby,ale na "rodzynki"chcialbym byc nakierowany,a poruszam sie jak dziecko we mgle.I pewnie wszystkich jeszcze nie odkrylem.

Awatar użytkownika

CNCRob
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: CNCRob » 07 mar 2009, 03:17

witamy w naszych progach :) dodam tylko, iz kazdy ma swoja mocniesza i slabsza strone. wystarczy aby kazdy trafil na to co lubi... ja akurat dobrze czuje sie w maszynach przemyslowych ale powoli dojzewam i do swojego projektu...
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.

Autor tematu
HAJASZEK
Posty w temacie: 2

Post napisał: HAJASZEK » 07 mar 2009, 12:38

Oczywiscie masz racje,bo trudno porownywac prace piwniczna,z profesjonalnym frezersko-tokarskim wykonaniem.Sam nie mam tak szerokich mozliwosci przy realizacji mojego projektu.Ale czuje niedosyt w opisach efektow, po ukonczeniu maszyn zwlaszcza typowo amatorskich,A to to byloby z pewnoscia mobilizujace.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”