ranking gwiazd
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
ranking gwiazd
Witam kolegow i kolezanki(?),a swoja droga wie ktos o obecnosci jakiejs kobiety na naszym forum?Ale to na marginesie,bo ja chce poidzielic sie tu swoimi spostrzezeniami na temat tego forum.Otoz jako stosunkowo swiezy internauta i forumowicz,odkrywam z pasja dobrodziejstwo komputera(zwlaszcza ze skladam swoje cnc),i bylem zachwycony odkryciem forum cnc.Ale mam pewne sugestie ,i ciekawe co o tym myslicie.Przegladam wybiorczo rozne dzialy i tematy ,trafiajac na mniej lub bardziej interesujace dyskusje,wyciam wnioski i powoli dostrzegam faworytow roznych dziedzin.Przyklad:kolega mex absolutny mistrz tematu,zarowno w opisie prac ,jak i calej reszcie.Mysle ze fajny bylby ranking prac w odniesieniu do roznych dziedzin oczywiscie tak, by moc wzorowac sie na przykladach prac najlepszych,a zwlaszcza ukonczonych,niz bladzic pomiedzy galeriami z byle czym.Oczywiscie kazdy moze pokazac swoje chocby nieudolne proby,ale na "rodzynki"chcialbym byc nakierowany,a poruszam sie jak dziecko we mgle.I pewnie wszystkich jeszcze nie odkrylem.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
witamy w naszych progach
dodam tylko, iz kazdy ma swoja mocniesza i slabsza strone. wystarczy aby kazdy trafil na to co lubi... ja akurat dobrze czuje sie w maszynach przemyslowych ale powoli dojzewam i do swojego projektu...

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Oczywiscie masz racje,bo trudno porownywac prace piwniczna,z profesjonalnym frezersko-tokarskim wykonaniem.Sam nie mam tak szerokich mozliwosci przy realizacji mojego projektu.Ale czuje niedosyt w opisach efektow, po ukonczeniu maszyn zwlaszcza typowo amatorskich,A to to byloby z pewnoscia mobilizujace.