..... oj tam, oj tam,... zaraz służby, wyroki ale ile korzyści, jaka ostrożność kurierów, magazynierów..zista pisze:zainteresowanie służb specjalnych i wyroki...ohoho
Arogancja Poczty Polskiej
-
mc2kwacz
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 6
Inpost rzucił się na doręczanie listów jak szczerbaty na suchary. Padł ofiarą własnej zachłanności i idiotycznej doktryny wciskanej przez teoretyków rynku, że jak firma nie rośnie, to upada 
Paczkomaty to świetny pomysł, szczególnie w miastach i szczególnie w dużych miastach. Wracasz z roboty i odbierasz sobie paczuszkę po drodze zamiast wyciągać awizo ze skrzynki i potem stać w kilometrowej kolejce z emerytami płacącymi za prąd i wodę. I na tym się trzeba było skupić i to rozwijać.
Paczkomaty to świetny pomysł, szczególnie w miastach i szczególnie w dużych miastach. Wracasz z roboty i odbierasz sobie paczuszkę po drodze zamiast wyciągać awizo ze skrzynki i potem stać w kilometrowej kolejce z emerytami płacącymi za prąd i wodę. I na tym się trzeba było skupić i to rozwijać.
-
allegromtn
- Specjalista poziom 2 (min. 300)

- Posty w temacie: 1
-
ONATOS
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 13
A teraz druga strona medalu.
Zamówiłem w firmie tygiel grafitowo-ceramiczny ( miesiąc temu ). Kurier przekazał mi przesyłkę i odjechał.
Po zdjęciu opakowania okazał sie taki widok

taka usterka całkowicie eliminuje tygiel ( totalne zniszczenie )
Po zdjęciu opakowania pokazał się taki widok

Po obejrzeniu śladu, zadzwoniłem do kuriera który bezzwłocznie przyjechał, sporządził protokół szkody ( bez żadnych opłat, ceregieli i jęczenia jak w PP ) i pojechał.
Zaznaczam że, ślad na opakowaniu był minimalny i bardzo mało widoczny.
Po złożeniu wniosku reklamacyjnego i potwierdzeniu kosztów szkody czekałem ok. 2 tygodnie.
Po tym czasie przysłano mi e-maila z pozytywnym rozpatrzeniem reklamacji a na drugi dzień miałem już przelew na koncie.
Można poważnie traktować klienta ? można !
Jak można określić zachowanie i uczciwość PP ??
Zaznaczam że powyższy opis dotyczy firmy DPD
Zamówiłem w firmie tygiel grafitowo-ceramiczny ( miesiąc temu ). Kurier przekazał mi przesyłkę i odjechał.
Po zdjęciu opakowania okazał sie taki widok

taka usterka całkowicie eliminuje tygiel ( totalne zniszczenie )
Po zdjęciu opakowania pokazał się taki widok

Po obejrzeniu śladu, zadzwoniłem do kuriera który bezzwłocznie przyjechał, sporządził protokół szkody ( bez żadnych opłat, ceregieli i jęczenia jak w PP ) i pojechał.
Zaznaczam że, ślad na opakowaniu był minimalny i bardzo mało widoczny.
Po złożeniu wniosku reklamacyjnego i potwierdzeniu kosztów szkody czekałem ok. 2 tygodnie.
Po tym czasie przysłano mi e-maila z pozytywnym rozpatrzeniem reklamacji a na drugi dzień miałem już przelew na koncie.
Można poważnie traktować klienta ? można !
Jak można określić zachowanie i uczciwość PP ??
Zaznaczam że powyższy opis dotyczy firmy DPD
-
oprawcafotografii

- Posty w temacie: 5
-
dance1

- Posty w temacie: 1
piszecie takie żelastwo rozwalić co to za siła musi być a chu prawda, podzielnica walała mi się po stole, przesuwając jakiś materiał zahaczyłem, podzielnica spadła na bok "waląc" w klocek stali, tarcza pękła, zresztą nie jedyna rzecz którą przypadkowo z żeliwa zepsułem.
PP widzę że z czasem nic się nie zmieniło, nie raz walczyłem z dziadami
ONATOS chociaż napisz porządną skargę, poczekaj co odpiszą, czekają tylko i zniechęcają ludzi żeby im odpuszczać.
PP widzę że z czasem nic się nie zmieniło, nie raz walczyłem z dziadami
ONATOS chociaż napisz porządną skargę, poczekaj co odpiszą, czekają tylko i zniechęcają ludzi żeby im odpuszczać.
I don't like principles, I prefer prejudices