Szkoła policeana w kierunku cnc
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Szkoła policeana w kierunku cnc
Czy może któryś z szanownych kolegów zna szkołe policealną (studia narazie niewchodzą w rachubę) kształcącą w kieunku zbliżonym do cnc? Najlepiej żeby była w okolicachy Warszawy Tradycyjnie będę wdzięczny za każdą pomoc.
Lubię duże zabawki. Obecnie homag Vantage 38L
Uwaga dyslektyk!!!
Bój sie dwumasa!!!!!! Podobno zjada dzieci, a z kości wysysa szpik
Uwaga dyslektyk!!!
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
http://www.cim.pw.edu.pl/studium/indexff.html
To tylko taki przykład. Rozumiem, że kolega szuka czegoś prostszego, choć proszę mi wierzyć, że rewelacji to tam się nie spotka. Stanowczy przerost formy nad treścią.
To tylko taki przykład. Rozumiem, że kolega szuka czegoś prostszego, choć proszę mi wierzyć, że rewelacji to tam się nie spotka. Stanowczy przerost formy nad treścią.
-
margor, Nie szukam czegość prostrzego tylko na miarę moich możliwości nie mam matury więc studia i jakiekolwiek studium odpada. Interesesuje mne przedewszystkim zdobycie konkretnej wiedzy.
Lubię duże zabawki. Obecnie homag Vantage 38L
Uwaga dyslektyk!!!
Uwaga dyslektyk!!!
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
To było zrozumiałe. Natomiast link zamieściłem jako przykład. Tyle, że przypadkiem znałem realia w jakich funkcjonował ten że instytut i za smutkiem i przerażeniem patrze na to co się tam wyrabia. Jasne jest że koledze jest potrzebne zdobycie konkretnej wiedzy do pracy, a nie słuchanie wydumanych teorii wielkich doktorów. Tak przy okazji - żadne z nich nie pracowało w zakładzie przemysłowym i nie ma zielonego pojęcia o prawdziwej produkcji, ale to chyba juz standard wyższych uczelni. E, długo by pisać.
-
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
I to jest bardzo przykremargor pisze:żadne z nich nie pracowało w zakładzie przemysłowym i nie ma zielonego pojęcia o prawdziwej produkcji, ale to chyba juz standard wyższych uczelni
a może czasami warto napisać aby niektórych uświadomić co się dzieje na tych uczelniach i szkołachmargor pisze:długo by pisać.
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-