kursy gdzie i jak??? Proszę o pomoc.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
kursy gdzie i jak??? Proszę o pomoc.
Witam zamierzam iść na kurs tokarka frezarka CNC i do tego po jakimś czasie chciałbym zrobić również kurs CAD/CAM. I oto moje pytanie czy to dobre połączenie czy może lepiej zrobić auto cad , zależy mi na tym aby jak najlepiej połączyć te 2 kursy. I jeszcze gdzie możecie polecić dobrą szkołę gdzie naprawdę nauczą chcącego amatora podstaw obsługi CNC. Pozdrawiam
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
benek idź na piwo.
z wypicia piwa będziesz miał taki sam pożytek, jak z ukończenia kursu, a może być podczas picia piwa fajniej.
Na poruszany przez ciebie temat było mnóstwo na tym forum, co daje taki kurs. Ja rozumiem, że jesteś leniwy i tematów wyszukiwać ci się nie chce, ale to właśnie dlatego jeszcze raz zachęcam, przepij pieniądze, jakie masz zamiar przeznaczyć na kurs. Wyjdzie na to samo.
z wypicia piwa będziesz miał taki sam pożytek, jak z ukończenia kursu, a może być podczas picia piwa fajniej.
Na poruszany przez ciebie temat było mnóstwo na tym forum, co daje taki kurs. Ja rozumiem, że jesteś leniwy i tematów wyszukiwać ci się nie chce, ale to właśnie dlatego jeszcze raz zachęcam, przepij pieniądze, jakie masz zamiar przeznaczyć na kurs. Wyjdzie na to samo.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Nie oszukuj kolegi....lepiej wydac kase na dziwki niz na kursjasiu... pisze:benek idź na piwo.

sinumeric 840D/810/802/NUMS/HH-4290/Fanuc O-T /tokarka uniwersalna
tokarz CNC
"Poznań - miasto z piekła rodem.."
-Jestem chamem i mi z tym dobrze-
tokarz CNC
"Poznań - miasto z piekła rodem.."
-Jestem chamem i mi z tym dobrze-