Witam Kolegów,
Mam taki pomysł, żeby prezentować w tym dziale nowatorskie osiągnięcia naszych rodaków.
Jako pierwszy - p. Sylwester Łoś, który napisał rewelacyjny (można nawet powiedzieć genialny) program graficzno-malarski na platformy Apple: IPhone i IPad. Przeczytajcie artykuł o nim i jego programie - warto.
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,87791,7817 ... ioner.html
A tu, jak działa ten program:
Panowie - czapki z głów...
Promujmy naszych cz.1 - Polski program graficzny na IPhone
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Tak na luzie ...
Jeśli mój wspaniały Iphon będzie sterowała maszyną to będzie spełnienie marzeń ... może to kolejne wyzwanie ???
Jeśli mój wspaniały Iphon będzie sterowała maszyną to będzie spełnienie marzeń ... może to kolejne wyzwanie ???
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
grg12 pisze:#!gmaro pisze:Tak na luzie ...

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Już dawno temu gdy w rekach maiłem k800 ,była na nim aplikacja do sterowania multimediami poprzez bluetooth.Oczywiscie zaraz w kompie znalazł sie bluetooth na usb i sterowanie poprzez telefon maszynki - a było to kilka lat tmu jak zaczołem przygody z cnc...
Żeby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu.