Zlece wykonanie plotera tablicowego
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Zlece wykonanie plotera tablicowego
Chetnie zlece wykonanie plotera tnacego do kartonow, tektur falistych orac tworzyw sztucznych do gr 1 mm - tablicowego z funkcja noza bigujacego formatu B2 50x70 cm - w calosci wraz z oprogramowaniem sterujacym. Zalezy mi na prostej a dobrze dzialajacej konstrukcji wykonanej rzemieslniczo z wykorzystaniem np: elementow gotowych. Nie znam sie na maszynach CNC. Potrzebuje po prostu by ktos na moje zlecenie wykonal ploter. Nie wiem, czy jest to mozliwe. Prosze o kontakt w tej sprawie : [email protected]; tel. 0506 342 750
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Takie plotery robi firma JMC-Ploter spod Warszawy. Mają też opracowane głowice do cięcia i bigowania kartonu (rotacyjne).
Kontakt: www.jmc-plotery.pl
Kontakt: www.jmc-plotery.pl
Maszyny i oprogramowanie CNC: eduCAD, STEP2CNC, LynxCUT, Styro3D, Tapper, cncCAD, Image2CAM, Turn3D, TERMCUT, LynxNEST (Nesting)
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
zauważ że to jest cena netto, poza tym jestem tego samego zdania, ploterek o takich parametrach nie powinien kosztować w częściach więcej jak 4,5 tys zł z wrzecionkiem metabo albo kress a nie jakaś toya, reszta to marża jeśli chcesz sprzedać, ale i bez przesady, 6500zł z vatem i wtedy sie oplaca zbudować i sprzedać.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Przepraszam, że odkupuję, ale pierwszy post opisuje dokładnie maszynę która potrzebuje.
Ploter tablicowy z funkcja noza bigujacego formatu B2 50x70 cm do papieru-kartonu 250-300g.
Proszę o informację czy jest gotowe rozwiązanie na rynku a może ktoś z Szanownych Forumowiczów podejmie się budowy takiej maszyny. Budżet do uzgodnienia.
Ploter tablicowy z funkcja noza bigujacego formatu B2 50x70 cm do papieru-kartonu 250-300g.
Proszę o informację czy jest gotowe rozwiązanie na rynku a może ktoś z Szanownych Forumowiczów podejmie się budowy takiej maszyny. Budżet do uzgodnienia.