Firma produkująca pojemniki plastikowe (duże)??
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 11
Firma produkująca pojemniki plastikowe (duże)??
Witam poszukuje firmy która produkuje na zamówienia pojemniki plastikowe moj wymiar około 4m na 1,05m i wysokość 1m??? z góry będę wdzieczny
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Witam serdecznie.
Zapytaj tutaj: http://orex.pl/ . Masz dość blisko bo to pod Cieszynem. Myślę że Ci pomogą
Pozdrawiam, skoczek
Zapytaj tutaj: http://orex.pl/ . Masz dość blisko bo to pod Cieszynem. Myślę że Ci pomogą

Pozdrawiam, skoczek
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Witam serdecznie.
Założyłem że to oczywiste że trzeba zrobić formę. Nie napisałeś Kolego czy to robota seryjna czy jednostkowa. Jeżeli chcesz coś w ilości sztuk jeden to faktycznie może być to problem. Z laminatu nie może to być? Budujesz łódź podwodną?
Pozdrawiam, skoczek
Założyłem że to oczywiste że trzeba zrobić formę. Nie napisałeś Kolego czy to robota seryjna czy jednostkowa. Jeżeli chcesz coś w ilości sztuk jeden to faktycznie może być to problem. Z laminatu nie może to być? Budujesz łódź podwodną?

Pozdrawiam, skoczek
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
Re: Firma produkująca pojemniki plastikowe (duże)??
Jeśli to jednorazówka może ten pojemnik da się samodzielnie ?
Można też zlecić zespawanie tego zbiornika z tworzywa profesjonalnej firmie np. PROX lub ACONPLAST </reklama>?
Można też zlecić zespawanie tego zbiornika z tworzywa profesjonalnej firmie np. PROX lub ACONPLAST </reklama>?

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
No przecież, że jeśli w tym materiale robią to mają go do dyspozycji. 
To nie twój problem czy produkują czy nie.
Ty chcesz to umieścić w kanale pod który podchodzi woda?
Wiesz czym to grozi i z jaką siłą woda będzie wypychać konstrukcję?

To nie twój problem czy produkują czy nie.
Ty chcesz to umieścić w kanale pod który podchodzi woda?
Wiesz czym to grozi i z jaką siłą woda będzie wypychać konstrukcję?
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Po prostu widziałem taki zbiornik wyciśnięty przez wodę do góry (mocowania nie wytrzymały) i bez problemów mogę policzyć z jaką siłą działa woda. dlatego radzę zastanowić się nad tym jak to ma być zrobione. 
http://www.prox.info.pl/ masz we Wrocławiu. Zadzwoń, spytaj się. Jeśli będzie za drogo a nie potrzebujesz zbyt dobre jakości tylko szczelności to poszukaj kogoś ze spawarką choćby typu ZAJĄC co to spawa zderzaki w samochodach. Pewnie w twoim mieście są od tego fachowcy. My zbiorniki z tworzyw spawaliśmy na miejscu w Opolu, mogę spytać kolegę, który tym się zajmował o to kto to robił.

http://www.prox.info.pl/ masz we Wrocławiu. Zadzwoń, spytaj się. Jeśli będzie za drogo a nie potrzebujesz zbyt dobre jakości tylko szczelności to poszukaj kogoś ze spawarką choćby typu ZAJĄC co to spawa zderzaki w samochodach. Pewnie w twoim mieście są od tego fachowcy. My zbiorniki z tworzyw spawaliśmy na miejscu w Opolu, mogę spytać kolegę, który tym się zajmował o to kto to robił.
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ