Jesli lubisz sluchawki to musisz je zmienic. Ta otoczka miedzy sluchawkami a uchem jest nie jest porwana?? A moze gabka wyleciala ze srodka sluchawki? Nie jest peknieta oslona sluchawki?? Ja wywiercilem sobie jedna, doslownie jedna maluteńką dziureczkę na każde ucho w tych słuchawkach, i już była lipa, od chalasu glowa pekala i uszy nadal sie pocily. Kup innej firmy sluchawy, a jesli masz bardzo wrazliwy sluch to takie co pracuja budowlance na mlotach udarowych, wtedy nic nie uslyszysz nawet jak ci maszyna odleci
Uciążliwość hałasu podczas frezowania.
-
Azja Mniejsza
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)

- Posty w temacie: 1
Najlepiej stopery, Ja nosilem sluchawki pare miesiecy, bardzo dobrze tlumily dzwieki, ale bardzo mi sie uszy pocily, balem sie ze jeszcze zgnija
Przerzucilem sie na stopery, takie lepszejsze, sa zrobione z mieciutkiej gumy z takimi 2-ma membramkami, super wyciszaja i nie trzeba ich wczesniej ugniatac paluchami, zeby wlozyc do ucha, wkladajac je trzeba tylko lekko nimi krecic i po bolu. Firma MOLDEX www.moldex-europe.com
Jesli lubisz sluchawki to musisz je zmienic. Ta otoczka miedzy sluchawkami a uchem jest nie jest porwana?? A moze gabka wyleciala ze srodka sluchawki? Nie jest peknieta oslona sluchawki?? Ja wywiercilem sobie jedna, doslownie jedna maluteńką dziureczkę na każde ucho w tych słuchawkach, i już była lipa, od chalasu glowa pekala i uszy nadal sie pocily. Kup innej firmy sluchawy, a jesli masz bardzo wrazliwy sluch to takie co pracuja budowlance na mlotach udarowych, wtedy nic nie uslyszysz nawet jak ci maszyna odleci
- Załączniki
-
- monno.JPG (11.46 KiB) Przejrzano 1384 razy
Tagi: