Coś na rocznicę ślubu
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
Coś na rocznicę ślubu
Uruchomiłem moją pierwszą maszynkę teraz uczę sie obsługi (zapewnw nie raz będę prosił o pomoc) ale teraz mam inną prośbę otóż mam swoją rocznicę ślubu (prawie srebrną) i chciałbym zrobić żonie jakąś pamiątkę może ktoś posiada jakiś ciekawy motyw i by się podzielił, spróbawałbym zrobić 

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Re: Coś na rocznicę ślubu
Szkoda, że tacy puści ludzie muszą być między nami.aros pisze:może wibratorrichoxx pisze: mam swoją rocznicę ślubu (prawie srebrną) i chciałbym zrobić żonie jakąś pamiątkę ... spróbawałbym zrobić
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
Niewiem cóż ja takiego napisałe,że proszę o jakiś fajny motyw do wygrawerowania, nie każdy jest od razu orłem,ja cnc traktuje jak zabawę i naukę czegoś nowego nie zamierzam robić na tym kasy więc jeżeli niema się zamiaru pomóc to proszę nic nie pisać.Serdecznie dziękuję myślałem że są tu bardziej przyjaźni ludzie 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
fajnie że masz maszynkę tylko warto jeszcze napisać jaką ploter, grawer czy też inne cudo.
Ludzie robią od figur (niby w 3d) po grawery itd. Nic nie wiadomo czyli jakich propozycji oczekujesz?
Mat3ys kolega aros może i podał dosyć kontrowersyjną propozycję ale podał jakąś. Ty żeś się nawet tym pustakiem nie pokazał.
richoxx pisaliśmy w tym samym czasie, ja kiedyś na prośbę kolegi przerobiłem ich zdjęcie ślubne. Wszystko utrzymane w tym samym klimacie tylko twarze już dzisiejsze, grawer w kamieniu i wyszło super.
Żona jego stwierdziła że jak to widzi to się czuje jakby 2 razy ślub brała
Chyba serduszek, gołąbków i innych bzdetów na taką okazję proponować nie należy.
Znasz żonę najlepiej, przeszukaj net, grafiki, miliony tego.
Ludzie robią od figur (niby w 3d) po grawery itd. Nic nie wiadomo czyli jakich propozycji oczekujesz?
Mat3ys kolega aros może i podał dosyć kontrowersyjną propozycję ale podał jakąś. Ty żeś się nawet tym pustakiem nie pokazał.
richoxx pisaliśmy w tym samym czasie, ja kiedyś na prośbę kolegi przerobiłem ich zdjęcie ślubne. Wszystko utrzymane w tym samym klimacie tylko twarze już dzisiejsze, grawer w kamieniu i wyszło super.
Żona jego stwierdziła że jak to widzi to się czuje jakby 2 razy ślub brała

Chyba serduszek, gołąbków i innych bzdetów na taką okazję proponować nie należy.
Znasz żonę najlepiej, przeszukaj net, grafiki, miliony tego.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Re: Coś na rocznicę ślubu
richoxx pisze:Uruchomiłem moją pierwszą maszynkę teraz uczę sie obsługi (zapewnw nie raz będę prosił o pomoc) ale teraz mam inną prośbę otóż mam swoją rocznicę ślubu (prawie srebrną) i chciałbym zrobić żonie jakąś pamiątkę może ktoś posiada jakiś ciekawy motyw i by się podzielił, spróbawałbym zrobić
Witam
Kolego napisz na pw. czego oczekujesz i jak to ma wygladać po obróbce. Jeżeli bedę wstanie to przygotuje to co chcesz. Oczywiście jeżeli chodzi o tzw. "zapłate" to mówie od razu - WYKONAM TO DLA CIEBIE ZA DARMO.
robert