być może komuś się też spodoba i skorzysta. W załączniku DXF drzewka, a poniżej końcowy efekt.
Drzewo wycięte na laserze ze sklejki 12mm, wewnętrzna strona pomalowana na biało, aby lepiej odbijać i rozpraszać światło z trzech halogenów 12 LEDowych.
bardzo mi się podoba, żona też mlaskała z za ramienia, ale zawsze jest jakieś ale jak to u nas polaków. Zastanawiałeś się nad taśmą ledową? żeby światło nie było takie skupione w trzech punktach
jak ktoś chce znajdzie sposób...jak ktoś nie chce znajdzie powód MÓJ KANAŁ YOUTUBE
Masz rację, taśma LEDowa prawdopodobnie lepiej by oświetliła obiekt, myślałem nad tym, ale stwierdziłem, że efekt i tak jest niezły, a zamocowanie tych 3 halogenów w miejscach mocowania samego drzewa do ściany okazało się dużo prostsze.
Hehh gdyby to wszystko bylo takie proste... co za dużo to nie zdrowo , a swoją drogą drzewko było optymalizowane w CAGILI, udało się wyeliminować sporo drobnych łuków.
Dzięki. Nazwy lasera nie pamiętam (nie pracowałem bezpośrednio przy laserze), generalnie to pamiątka z poprzedniej firmy produkującej wykrojniki dla tektury litej i falistej, laser niedużej mocy przeznaczony właśnie do cięcia sklejki, ewentualnie cienkich blach.