Napisze prosto - Sandvik, Sumitomo, Komet-Urpol,
Który producent i dlaczego

Jak to nie wiedzieć czemu??? Pewna firma firma z Twego miasta zaczęła się bawić w Sumitomo to i trybiki zaczęły działać.V-tek pisze: Pytanie powstało bo do tej pory bazowalismy w firmie na Sandvik'u ale teraz niewiedziec czemu przechodzimy całkowicie na sumitomo.
czy kolega chciałby przetestować też Jongena (narzędzia frezarskie gdzie naszym najlepszym asem są "jeże")?easy2002 pisze:Witam
Najlepszym sposobem na przekonanie się która lepsza firma są testy - próby
Niema firmy dobrej we wszystkim dlatego my używamy :...
itp.
Będziemy potrzebować przedstawiciela z Twego rejonu -kogoś kto zna się na obróbce i narzędziach i "ma jaja". Moze?V-tek pisze:Pewna firma kolega powiada, a nie potrzebują przypadkiem operatora-programisty .
Jak dobrze pamiętam ktoś już mi proponował te jeże a może był to kolega ??Seba-Jongen pisze:czy kolega chciałby przetestować też Jongena (narzędzia frezarskie gdzie naszym najlepszym asem są "jeże")?
I to z kolegą się zgodzę - niech każdy robi to co lubi i na czym się zna a na pewno w Polsce będzie coraz lepiejV-tek pisze:Praca jako przedstawiciel pewnie jest ciekawa, ale ja lubie sobie porzeźbić w stali i rajcuje mnie pisanie programów na to co mam wykonać wiec pewnie spasuje