Jeżeli trafiłem w zły dział, bądź forum proszę o skierowanie mnie gdzie indziej.
Zależy mi na tym, aby zrobić sobie wzorek z metalu, trochę mniejszy od tego:

Liczę na jakieś wskazówki, i ile wynosi cena, zrobienia takiego wzoru.
Pozdrawiam.
Chciałbym, aby to zostało wykonane z takiego materiału jak te wzorki na ręce. Ten wzorek czarny, co podałem, to żeby był 2 razy mniejszy. Potrzebuję 2, nie spieszy mi się zbytnio, ale żeby to nie było pół roku. Jaki będzie kosz tego wykonania?Pawel Pawlicki pisze:U mojej małżonki można. Robi takich rzeczy sporo (przeważnie w srebrze ale i w mosiądzu albo w stali nierdzewnej też) Na kiedy potrzebujesz i ile?
No właśnie o to chodzi, że jestem zielony w tych sprawach.Pawel Pawlicki pisze:2 razy mniejszy, nie jestem pewien czy wiesz o czym piszesz, obrazek jest zapisany w 96dpi i po przeliczeniu z pikseli na mm wychodzi że te orbity mają ok 40 mm szerokości, 2 razy mniejszy to znaczy 20 mm szerokości? Tutaj się używa wymiarów w milimetrach a nie "ileś tam razy mniejszy od niewiadomo czego".
Ten wzorek jest kompletny, ponieważ jest to otwarty atom, symbol ateistówPawel Pawlicki pisze:Poza tym ten obrazek jest tylko częściowy, nie ma dolnej części jednej z orbit (trzeba doprojektować albo znaleźć kompletny)
A ta nierdzewka ma taki sam kolor ja te wzorki na dłoni? Może głupie pytanie, ale ja się na tym komplenie nie znam.Pawel Pawlicki pisze:Generalnie najtańsza jest nierdzewka