Gdzie kupić pręt aluminiowy fi 6mm 3-miasto
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 11
- Kontakt:
Gdzie kupić pręt aluminiowy fi 6mm 3-miasto
Tak jak w temacie szukam pretu aluminiowego o średnicy 6mm i długości około 1m znalazłem sklepy gdzie są rakie wałki ale w długościach handlowych 4m a to trochę za dużo
najlepiej jak by to było w gdańsku lub okolicach
najlepiej jak by to było w gdańsku lub okolicach
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
W OBI są metrowe odcinki ale...za tego typu pręt zapłacisz tam kilkakrotnie więcej niż w jakiejś hurtowni metali. Pręty z tego co pamiętam są też anodowane a to jest Ci niepotrzebne i za to też w OBI płacisz.
Przypuszczam, że opłaca się kupić 4 metry w hurtowni z czego 3m wyrzucić a i tak będziesz do przodu.
Jedynym powodem aby takie rzeczy kupować w OBI jest....bliska odległośc (jak np u mnie
) i to, że OBI jest otwarte do późna.
Ciekawe ile będzie kosztowała moja frezarka ze śrubkami ampulowymi np M6-30 Fe/Zn za 1,20zł/szt

Przypuszczam, że opłaca się kupić 4 metry w hurtowni z czego 3m wyrzucić a i tak będziesz do przodu.
Jedynym powodem aby takie rzeczy kupować w OBI jest....bliska odległośc (jak np u mnie

Ciekawe ile będzie kosztowała moja frezarka ze śrubkami ampulowymi np M6-30 Fe/Zn za 1,20zł/szt

sprawność wg kobiety: stosunek wielkości wyjętej do wielkości włożonej
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
5,30- 5,50PLN brutto za 4metry
W OBI przypuszczam (na granicy pewności), że za te kwotę kupisz (lub nie) 1 metr.
Absolutnie nie namawiam aby ktoś jeździł 10km przez miasto dla oszczędności 2-3zł ale jeżeli pod bokiem masz sklepy-hurtownie to wybór jest dla mnie oczywisty.
W OBI przypuszczam (na granicy pewności), że za te kwotę kupisz (lub nie) 1 metr.
Absolutnie nie namawiam aby ktoś jeździł 10km przez miasto dla oszczędności 2-3zł ale jeżeli pod bokiem masz sklepy-hurtownie to wybór jest dla mnie oczywisty.
sprawność wg kobiety: stosunek wielkości wyjętej do wielkości włożonej