Zlecę frezowanie aluminium
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 13
-
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
A jak wagowo wyszły? I skąd taki czas obróbki? Kilka zamocowań? Widziałeś jak to wyglądało? bo jak z jednego to wszystko co widać na zdjęciach to coś mi za długo.
Pomysł na pięcioosiówke mam, konkretnie Politechnika Łodzka. Jak cos to moge poszukac i dac na PW namiar na odpowiedniego człowieka, żeby sie do niego zgłosić.
I odbiegając deko od tematu, mozesz sie odrobine pochwalić samochodem który składasz? bo jestem ciekaw niezmiernie
Pomysł na pięcioosiówke mam, konkretnie Politechnika Łodzka. Jak cos to moge poszukac i dac na PW namiar na odpowiedniego człowieka, żeby sie do niego zgłosić.
I odbiegając deko od tematu, mozesz sie odrobine pochwalić samochodem który składasz? bo jestem ciekaw niezmiernie
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
http://ggtech.com.pl/2-produktyTomekfelga pisze:
P.S. Czekam na pomysły z 5-o osiówką.
Pytaj u nich maja taka maszynę.

-
Wagowo wyszły ok 10-11kg. To raczej mało, biorąc pod uwagę, że samochód waży 3000kg.
Co do czasu: to właśnie mnie zastanawia, bo długo. Nie wygląda to na dużo roboty.
Politechnika przyjmuje zlecenia od "prywaciarzy" ??
Jeżeli tak, to poproszę o namiar.
Co do samochodu: nie składam go, to znajomy/klient poprosił o pomoc. Auto to Lamborghini LM002 (Rambo-Lambo). Wychodziło na felgach 17x9 i oponach 325. Nikt oprócz pirelli nie produkuje opon do tego samochodu. A każdy wie jak takim walcem jeździ się w zimę. Teraz będzie 18x8 z zimową oponą 255.

Jak skończę ten temat, to ruszam z 18x8 i wagą ok 7kg
To już bardziej pokazowy model.
PZDR
Tomek
Co do czasu: to właśnie mnie zastanawia, bo długo. Nie wygląda to na dużo roboty.
Politechnika przyjmuje zlecenia od "prywaciarzy" ??

Co do samochodu: nie składam go, to znajomy/klient poprosił o pomoc. Auto to Lamborghini LM002 (Rambo-Lambo). Wychodziło na felgach 17x9 i oponach 325. Nikt oprócz pirelli nie produkuje opon do tego samochodu. A każdy wie jak takim walcem jeździ się w zimę. Teraz będzie 18x8 z zimową oponą 255.

Jak skończę ten temat, to ruszam z 18x8 i wagą ok 7kg

PZDR
Tomek
-