Chłodziwo do alminium
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
ALZ pisze:To Ty podajesz chłodziwo ustami??

no ... może i można , ale ani to przyjemne no i ręce się tak trzęsą ..... później szef ma pretensję , że detale nie trzymają wymiaru

Kol. pukury - gdybym miał taką możliwość przyznałbym punkcik.
Dawno zastanawiałem się nad praktyczny zastosowaniem tych płynów sprzedawanych na bazarkach. Do auto zastosowania jakoś też zabrakło mi odwagi ...... a tu taki patent ... chłodzenie Alu

Szkoda ale niestety produkcji ekologicznego chłodziwa bez akcyzy raczej legalnie uruchomić nie pozwolą ( i to nawet w ramach programu zwalczenia bezrobocia ) . Myślę że zbyt na takie EKOLOGICZNE CHŁODZIWO DO ALUMINIUM byłby całkiem dobry.

-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
To Ty podajesz chłodziwo ustami??Kod: Zaznacz cały
Nie wpadlem na szczęście na taki pomysl :) Niemniej jednak po kilku godzinach inhalacji w glówce może się zakręcić.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
ToolWay E 655
witam,
obrabiam aluminium na ToolWay E 655 , firmy Statoil, na MICRON V 800 PRO stosuje 5 % stęzenie. chlodziwo dobrze smaruje narzedzia i przedewszystkim nie zostawia plam na Al
obrabiam aluminium na ToolWay E 655 , firmy Statoil, na MICRON V 800 PRO stosuje 5 % stęzenie. chlodziwo dobrze smaruje narzedzia i przedewszystkim nie zostawia plam na Al