Toczenie twardego NC11LV
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
borsztanka hmm u nas mowia na to fujara w która wkladasz małego nozyka oprawkowego i roztaczasz otwory ytaczaki tylko do malych dziuurek faje do duzych u nas sie toczy srednice rzedu fi700 wiec montuje sie normalnego doza do obr zew i jedzie sie w srodeczku. z doswiadczenia wiem ze sprawa pilna ty sie bedziesz pocil z takim malym fujasem i wkoncu dorobisz oprawke zamocujesz porzadnie i zrobisz
Tagi:
-
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
czyli o pracy na tokarce masz mikre doswiadczeniePneumokok pisze:Pierwszy raz słyszę słowo borsztanga. Nawet google nie wie nic na ten temat

[ Dodano: 2014-08-01, 21:52 ]
a widziałeś cene oryginalnego wytaczadło z tłumikiem drganmalpa500000 pisze: faje do duzych u nas sie toczy srednice rzedu fi700 wiec montuje sie normalnego doza do obr zew i jedzie sie w srodeczku.

szuler
-
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
Moja maszyna ma max. średnicę toczenia 350mm z tym ,że z obecnym uchwytem nie złapię więcej niż 250mm :] więc 700mm to dla mnie totalna abstrakcjamalpa500000 pisze:borsztanka hmm u nas mowia na to fujara w która wkladasz małego nozyka oprawkowego i roztaczasz otwory ytaczaki tylko do malych dziuurek faje do duzych u nas sie toczy srednice rzedu fi700 wiec montuje sie normalnego doza do obr zew i jedzie sie w srodeczku. z doswiadczenia wiem ze sprawa pilna ty sie bedziesz pocil z takim malym fujasem i wkoncu dorobisz oprawke zamocujesz porzadnie i zrobisz

Niestety tylko rok.szuler666 pisze:czyli o pracy na tokarce masz mikre doswiadczenie
Jeżeli pomogłem kliknij pomógł