Blokada przedmiotu przed obrotem
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Piłowanie młotka to podstawa mechanika, nie powiecie mi, że tylko ja to robiłem
2 milimetry zdzierać pilnikiem zdzierakiem 315 tępym jak nieszczęście z młotka 750g bo ostre pilniki dla zawodówek zarezerwowane a po każdej operacji konserwacja w oleju
Po pierwszych warsztatach z tym młotkiem postanowiłem twardo: nigdy nie będę ślusarzem.
A wymiarowało się kraniki, zaworki itp.
Mówię o szkole średniej.

Po pierwszych warsztatach z tym młotkiem postanowiłem twardo: nigdy nie będę ślusarzem.

A wymiarowało się kraniki, zaworki itp.
Mówię o szkole średniej.
sprawność wg kobiety: stosunek wielkości wyjętej do wielkości włożonej
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Posty w temacie: 7
i powiem szczerze, że każdy studencik powinien to teraz przerabiać, przynajmniej by się czegoś nauczyli...
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Posty w temacie: 7
cóż poradzisz, jeszcze troche i studenci będą mniej zarabiali jak ci którzy konczyli zawodówkę. albo zaczną na operatorów maszyn wymagać papierów doktora.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -