Witam
posiada ktoś jakieś obliczenia przekładni zębatej walcowej
mogą być dowolne dane.
właśnie jestem w trakcie obliczenia według zasady ochęduszki ale coś mi dziwne wyniki wychodzą.
Z góry dziękuje za pomoc
Obliczenia przekładnik zębatej walcowej
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
mam jakieś obliczenia.
Akurat przeczyszczam piwnice i zbędna makulatura ląduje w koszu.
To co zamieszczam to jest wersja robocza tj. przed edycją i drukowaniem. Nie ma wklejonych schematów (osobne strony), chyba brak stron..
Nie jest na pewno na poziomie Ochęduszki tylko technikum a dokladniej to dane i tok obliczeń pochodzą z pewnej ksiażki i z niej tabeli, której tytułu nie pamietam a o którą to już któryś raz ktos prosi (o obliczenia).
Jesli Ty lub ktoś inny znajdzie tam błędy to...nie uwzgledniam reklamacji.
Za 200zł 5 lat temu (obliczenia, złożeniowka i kilka rysunków wykonawczych) i tak jest za dobre
Chyba sa kompletne obliczenia. Mam też rysunki techniczne tj złozeniówkę i kilka wykonawczych.
Akurat przeczyszczam piwnice i zbędna makulatura ląduje w koszu.
To co zamieszczam to jest wersja robocza tj. przed edycją i drukowaniem. Nie ma wklejonych schematów (osobne strony), chyba brak stron..
Nie jest na pewno na poziomie Ochęduszki tylko technikum a dokladniej to dane i tok obliczeń pochodzą z pewnej ksiażki i z niej tabeli, której tytułu nie pamietam a o którą to już któryś raz ktos prosi (o obliczenia).
Jesli Ty lub ktoś inny znajdzie tam błędy to...nie uwzgledniam reklamacji.

Za 200zł 5 lat temu (obliczenia, złożeniowka i kilka rysunków wykonawczych) i tak jest za dobre
Chyba sa kompletne obliczenia. Mam też rysunki techniczne tj złozeniówkę i kilka wykonawczych.
- Załączniki
-
- Obliczenia upadły_mnich.zip
- (750.8 KiB) Pobrany 592 razy
Ostatnio zmieniony 08 sty 2011, 13:30 przez upadły_mnich, łącznie zmieniany 1 raz.
sprawność wg kobiety: stosunek wielkości wyjętej do wielkości włożonej
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Może coś ze współczesności w skompensowanej wersji 

- Załączniki
-
- kola zebate.rar
- (4.24 MiB) Pobrany 998 razy
"I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego."