Frezarka - ploter do alu
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
Na tym forum pokazywalem moje maszyny gdy ciebie tu jeszcze nie bylo.mlekocccp pisze:Oprawcafotografi a może sam pokażesz co zbudowałeś? bo jakoś nie widzę nic w Twojej galerii. Jesteś tchórzem, potrafisz krytykować, a zbudowałeś coś? Pochwal się to i inni skomentują. Jeśli nie, to stul japę
W odroznieniu od partanimy dzialaly dokladnie tak jak w zalozeniach.
Jedna pracowala prawie rok, zarobila na druga wieksza, ktora ja zastapila
i ta pracuje ciagle - piec dni w tygodniu.
To ze nie umiesz uzywac forumowej wyszukiwarki to wylacznie twoj problem

q
-
Widziales jakas? Masz moze jedna? Pochwal siemlekocccp pisze:a Bartusa nie działają tak jak powinny?

Ja od dawna czekam na opinie zadowolonego uzytkownika

AHA, a z logiki miales same piatkiSkoro ludzie od niego kupują to znaczy że robi dobre urządzenia.

Rusz dupsko i sam znajdz jesli chceszOprawco podaj link do swojej relacji z budowy.

q
-
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Każda maszyna na forum wykonana hobbistycznie lub nie ma jakieś wady lub jest lepiej lub gorzej przystosowana do planowanych zadań, to czy maszyna będzie dobra do oceni klient bo przecież to on będzie odbiorcą tego co kolega bartussa wykonał.
Pamiętać trzeba, że każda maszyna nie jest niczym innym jak tylko kompromisem między wydajnością, jakością i ceną.
Może przyszły klient godzi się z niższą jakością albo wydajnością bo akurat ustalona cena mu odpowiada i właśnie ten czynnik był decydujący.
Wypowiedzi o stukaniu młotkiem nie wnoszą nic do tematu, zresztą tak samo jak stwierdzenie, że maszyna jest do d...
Jeżeli faktycznie ktoś widzi jakieś błędy lub zrobił by to inaczej to należy o tym jasno napisać ponieważ najprawdopodobniej zostanie to dobrze wykorzystane albo przez autora wątku albo przez kogoś kto będzie chciał zbudować podobną maszynę.
Ja projektując swoją maszynkę również wzorowałem się na konstrukcjach innych kolegów z forum powiem również, że galeria autora tego wątku również mi pomogła.
Panowie proszę o więcej cierpliwości i merytorycznych wypowiedzi bo coraz częściej mi się zdarza czytać posty nie związane z tematami.
Tak przy okazji zapraszam do skomentowania mojej konstrukcji
chociaż już jest wspawana to i tak chętnie "wysłucham" konstruktywnej krytyki.
Pamiętać trzeba, że każda maszyna nie jest niczym innym jak tylko kompromisem między wydajnością, jakością i ceną.
Może przyszły klient godzi się z niższą jakością albo wydajnością bo akurat ustalona cena mu odpowiada i właśnie ten czynnik był decydujący.
Wypowiedzi o stukaniu młotkiem nie wnoszą nic do tematu, zresztą tak samo jak stwierdzenie, że maszyna jest do d...
Jeżeli faktycznie ktoś widzi jakieś błędy lub zrobił by to inaczej to należy o tym jasno napisać ponieważ najprawdopodobniej zostanie to dobrze wykorzystane albo przez autora wątku albo przez kogoś kto będzie chciał zbudować podobną maszynę.
Ja projektując swoją maszynkę również wzorowałem się na konstrukcjach innych kolegów z forum powiem również, że galeria autora tego wątku również mi pomogła.
Panowie proszę o więcej cierpliwości i merytorycznych wypowiedzi bo coraz częściej mi się zdarza czytać posty nie związane z tematami.
Tak przy okazji zapraszam do skomentowania mojej konstrukcji

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
Kolejny wątek w którym w ciągu chwili przybyło 2 stron czczego bełkotu. Gratuluję Wam.
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie