Obawiam się ze za 4 tyś to kupi się tylko 3 x serwo ze sterownikami.
Pozostaje kwestia przeniesienia napędu , śruby trapezowe/ kulowe ect. to może być następne 4 tyś.
Następnie są elementy konstrukcyjne może do 1000zł.
Kiedyś też chciałem się zabrać za CNC ale wstępnie budżet musiałby wynieś ok 10 tyś zł za coś w niższej klasie.
Pomoc przy budowie
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 7
wymiary podalem w cm i chcial bym zeby takie bylo pole robocze czyli jak widze musi byc wieksze
Powiedzcie mi czy te 10 tys to kwota z oprogramowaniem i frezarka czy tylko konstrukcja elektronika i inne ? Bo jezeli calosc tyle ma kosztowac to mysle ze do tych moich 4 tys dozbieram jeszcze cos i tata cos mo jeszcze dolozy

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
W 10 000 zł wliczam konstrukcję i elektronikę. Oprogramowania nie wliczam. Oprogramowanie można już za parę set zł. kupić np edu cad. Myślę że na początek wystarczy.
Pozdrawiam Paweł Z.
Projektowanie stron www, Aplikacje dedykowane, Rozwiązania IT, zapraszam na www.dreamagency.eu
Przydatne: elektro-instalacja.pl
Projektowanie stron www, Aplikacje dedykowane, Rozwiązania IT, zapraszam na www.dreamagency.eu
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Jak tylko ukończę, zapraszam 

Pozdrawiam Paweł Z.