Wim Panocku ino " sriste " mam legalną za darmo z zakupem computra A xp zaś trza by ukraść - znaczyć się ma ściągnąć do testowania ..

Nom i właśnie połączenie : komputer domowy i jednocześnie komputer do maszyny przenośny klamot od tak ...
Tak jest wygodniej dodatkowe pudło to dodatkowe instalacje programów choćby pdf reader nie zainstalujesz tego bez neta nic nie zainstalujesz bez neta co znajdziesz na "dobre programy "
Bo najpierw ściąga gówniany plik wykonawczy a potem dopiero pociąga instalkę i sam ją aktywuje przy okazji próbując wcisnąć ci 20 zdalnych pulpitów i 10 nie potrzebnych pasków zadań bo na pewno jeszcze nie masz takich śmieci i spamu jak oni chcą ci wcisnąć ....
Na szczęście da się to odznaczyć by tego nie instalował ....
Ale pdf , acrobat było by super mieć idę popracować i od razu mogę przeczytać datashety czy inne ustrojstwa ...
Dlatego jeszcze spróbuję powalczyć z tym wistem nie chcę robić total formatu - jak na razie ...
Zresztą nie złapie mi tyle ramu co mam ...
A Ubuntu z stajni linucha to się nie potrafił zainstalować sam po prostu po wyborze języka i godziny strefy czasowej ładował dalej ... kiedyś nawet dałem mu z 10 godzin - poszedłem do pracy wróciłem zjadłem obiad a on dalej się instalował ....
wyświetlał stronę z kolorkiem i kilkom mrugającymi kropkami i tyle ....
Nimom ci ja szczęścia do elektroniki użytkowej
Pozdrawiam