Albo gdy mysla sobie takjak w piosence ,,nic nie poradzisz bracie mój gdy na tronie siedzi hu*,,kamar pisze:Co ja mogę odpowiedzieć, chyba zacytować stary Budkowy przebój - Nie wierz nigdy ........hugo238 pisze: i do roboty !!
Żeby rano sprawnie robić to trza wieczorem przygotować. To nie na etacie że " za pięć trzecia bierz kapotę, p...... majstra i robotę , tak doczekasz starczej renty nawet w d.. nie kopnięty"
PRZETOCZENIE SRUBY NAPĘDOWEJ
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 7
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
[/quote]
IMPLULS jak chcesz wiedzieć to wyposażeniem podstawowym tokarki jest tak zwana luneta Ale tak to jest z poziomem pytań jak sie coś słyszało,i prubuje sie zaistnieć na forum.[/quote]
A to już się robi calkiem ciekawie.
Dobrze przyznaję się, nie wiem jak wygląda tokarka, ale jestem ciekawy jak i związek ma podtrzymka do toczenia rwardych prętów czy śrób.
Jako nowicjusz proszę o wyjaśnienie.
IMPLULS jak chcesz wiedzieć to wyposażeniem podstawowym tokarki jest tak zwana luneta Ale tak to jest z poziomem pytań jak sie coś słyszało,i prubuje sie zaistnieć na forum.[/quote]
A to już się robi calkiem ciekawie.
Dobrze przyznaję się, nie wiem jak wygląda tokarka, ale jestem ciekawy jak i związek ma podtrzymka do toczenia rwardych prętów czy śrób.
Jako nowicjusz proszę o wyjaśnienie.