Gdzie to kupić
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Gdzie to kupić
Witam,
przeszukałem cały internet i pusto, potrzebuję frez do pracy w drewnie i materiałach drewnopochodnych jak na filmiku
stożkowy pokryty diamentem lub coś podobnego szeroki kąt rozwarcia.
Tak przy okazji gdzie kupić i jaki zastosować frez do planowania drewna na wrzeciono kresa 1050 tuleja 6, 8 mm najlepiej jak byłby coś koło 30 - 40 mm.
Dodam, że planowanie to sporadyczny przypadek ale na pewno się przyda.
Pozdrawiam kolegów i czekam na pomoc
przeszukałem cały internet i pusto, potrzebuję frez do pracy w drewnie i materiałach drewnopochodnych jak na filmiku
Tak przy okazji gdzie kupić i jaki zastosować frez do planowania drewna na wrzeciono kresa 1050 tuleja 6, 8 mm najlepiej jak byłby coś koło 30 - 40 mm.
Dodam, że planowanie to sporadyczny przypadek ale na pewno się przyda.
Pozdrawiam kolegów i czekam na pomoc
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 5
Teraz już tak
luknąłem z ciekawości znalazłem na szybko tylko coś takiego http://www.royceayr.com/products/diamond-tooling niestety wybór jest niewielki dwa rodzaje 1cal i 1'3/4 cala

-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
Re: Gdzie to kupić
sonicblack pisze:Witam,
nie wiem czy moge poruszyc watek programowania w tym temacie, wiec jak moderator wurzuci posposta nie bede sie dziwił
mianowicieie: w jakim programie mozna usyakactaki efekt wykonania, a dokladnie jedno narzedzie pracujace w roznych plaszczyznach, wyskosciach osi Z i daje bardzo ładny efekt, ja podczas programowania FELDERA moge ustawic poczatek i koniec zaglebienia.... np: -10, tutaj te wysokosci sa zmienne .... ???
z gory dzieki za pomoc

programista technolog Laser3D_Trumpf
programista Frezarki-początki
programista Frezarki-początki