Witam,
szukam szukam i nie mogę znaleźć punktu zaczepienia, kupiłem 6 dni temu STAMOS CUT 125CNC (o zgrozo nie che mieć żaróweczki ) po przeczytaniu komentarzy zdecydowałem się ją zwrócić jutro jako że mam jeszcze 7 dni na zwrot. Postanowiłem to wykorzystać zanim rozpocznie się gehenna. Oto punk kulminacyjny, chwiałbym kupić teraz dobrze bez jakiś póżniejszych problemów źródło plazmy które będę automatyzować w przedziale 5-10 tyś. Grubość cięcia max 16-20mm (daruje już sobie 32mm na chińczykach).Jesli jest coś bardzo godnego za 11tys przetestowanego które dobrze współpracuje z thc i daje realne ładny efekt końcowy proszę o rzetelna opnie i coś godnego polecenia. Z góry dziekuję
[ Dodano: 2016-04-17, 23:01 ]
Szukam załamany i tutaj to działa: [youtube][/youtube]
Jakie źródło plazmy 5-10 tys zł. Zwrot stamos'a 125.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 1
Ja ostatnio podpinałem do plotera stamosa 125 cnc i bez problemu działa z thc.
Przy źródle dziennik napięcia a thc w szafie sterowniczej .
Problem z utrzymywaniem się
napięcia po cięciu rozwiązany za pomocą przekaźnika uruchamianego wraz z palnikiem. Moja płyta ma cztery przekaźniki więc trzy były wolne i wszystko śmiga. 
Przy źródle dziennik napięcia a thc w szafie sterowniczej .
Problem z utrzymywaniem się

-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witam, po rozmowie z Karpikiem oraz innym posiadaczem plazmy cnc na tym źródle będę kontynuował projekt na tym co mam (najwyżej będę to katował do gwarancji lub otworze bebechy). Dziękuje za odp. po rozmowie z Karpikiem dołączam się do jego tematu i będę go kontynuował. W razie irytacji zmienię źródło na samym końcu.