POMOCY!!! co kupić ?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
POMOCY!!! co kupić ?
Witam jestem zainteresowany kupnem wypalarki ale nie wiem na ten temat zbyt wiele prosiłbym o polecenie mi jakiegoś konkretnego produktu tudzież wskazanie dobrej firmy do której mógłbym się z tym problemem zwrócić
ewentualnie prosze o kontakt 509456174
pozdrawiam Artur
ewentualnie prosze o kontakt 509456174
pozdrawiam Artur
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
można zwrócić sie do firmy www.eckert.com.pl 

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
strona producenta wypalarek plazmowo gazowych www.zakmet.pl
pracuje na takiej wypalarce i nie ma problemu. do wyboru sa rózne portal, cutter z powermaxami i hpr zalezy ile chcesz wydac kasy na nia
pracuje na takiej wypalarce i nie ma problemu. do wyboru sa rózne portal, cutter z powermaxami i hpr zalezy ile chcesz wydac kasy na nia
nic na siłe
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
panowie panowie pracuje na wypalarce z zakmetu i za żadne skarby!!!!!!!!!! bym jej nie kupił wolałbym sam zrobić hahahaha napewno lepszą.poprostu nie polecam wieczne problemy. popieram pana gmaro z firmą ekert albo jeszcze lepiej z instytutu spawalnictwa są super maszynki
gdzie młoteknie może tam kątówka pomoże :-}
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Pracowałem na wypalarkach Zakmetu, Ecketrta , a teraz na Esabie i stwierdzam ponad wszystko że Esab,wiem że są okrutnie drogie ale niezawodne.Jako przykład podam że w mojej firmie jest wypalarka Esaba która wycina pod wodą,ma 7 lat pracuje na 3 zmiany i oprócz standartowych zużyć (zębatki itp) i drobnych awarii działa i wycina bez zarzutu.
Pozdrowiska!!
Pozdrowiska!!