a później narzekać

hehe ... to myślę że jest racja. Co prawda nie miałem problemu z uruchomieniem. Ale przyklejona przetwornica od razu zniechęciła ...pkombi pisze:po 3 obudowa wygląd ok , przede wszystkim nic nie wylata ze środka, nic nie klapie wewnątrz . Jedyny mankament to trudny dostęp do śrubek zaciskowych ale to szczegół.
Polecam układzik naprawdę warto.
Ps Układ współpracuje z profesjonalną przecinarką MAGNUM cut 160w
Powiem tak: Nie miałem wcześniej do czynienia z wypalarkami ani tym bardziej regulatorami THC, czy dokładnie zależy od ustrawień histerezy na moje potrzeby wystarcza. Do konfiguracji za wiele nie ma. Najważniejsze jesy sprawdzenie napięcia podczas palenia na stałej wysokości tzn gruby kawałek blachy palimy na wysokości ok 2mm bez załączonego wejścia THC up/down, zioramy jakie napięcie wyswietlane jest na sterowniku THC, później ustawiamy takie jako napięcie odniesienia w sterowniku, w zasadzie tyle reszta to szczegóły. Układ współpracuje z programem mach 2?3 ale to nie ma w zasadzie żadnego znaczenia. Układ podłączyłem do wewnetrznych przyłączy plazmy (tam gdzie nie było plomb)pulek pisze:pkombi -> Czy ten układ w miarę dokładnie utrzymuje wysokość? uruchomienie / podłączenie piszesz że było łatwe a jak było z konfigurację / kalibracją i dostosowaniem parametrów? będę za niedługo uruchamiał ten układ. Z jakim programem współpracuje u Ciebie? Czy podłączyłeś po prostu do wyjścia źródła plazmy +/- ?