no dooobra .....
maszyna koloru żółto niebieskiego z Legnicy
historia jednej wypalarki plazmowej
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Ja od razu zacząłem przeczuwać, że to Ec*****. Ostatnio sam poprawiałem trochę serwisantów, którzy mi plazmę w zeszłym roku dokładali. Po telefonie do niezwiązanego z "Legnicą" serwisanta okazało się, że przez ponad rok miałem w skrzynce elektrycznej niedostatecznie dokręcone kabelki od interfejsu IHT
.
Ciekawe gdzie jeszcze znajdę jakieś kwiatki w czasie dalszego użytkowania

Ciekawe gdzie jeszcze znajdę jakieś kwiatki w czasie dalszego użytkowania

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
ja się wycofałem z serwisu tych maszyn. Serwis ledwo sobie radzi z obsługą a gdzie naprawy
U mnie w mieście zainstalowali jedną maszynę to szefostwo podczas rozmowy mi powiedziało że tylko jak się skończy leasing to ja sprzedają a jak w ciągu miesiąca jej nie sprzedadzą to idzie na złom.
jedynie hypertherm znajdzie zastosowanie bo on faktycznie , działa.
Może by i te maszyny były coś warte gdyby sami sobie nie psuli opinii swoim , przykro to pisać ale kiepskim serwisem.
Osobiście jak bym miał kupić okazję tę maszynę za śmieszne pieniądze to kupił bym ale od razu przeróbka.

U mnie w mieście zainstalowali jedną maszynę to szefostwo podczas rozmowy mi powiedziało że tylko jak się skończy leasing to ja sprzedają a jak w ciągu miesiąca jej nie sprzedadzą to idzie na złom.
jedynie hypertherm znajdzie zastosowanie bo on faktycznie , działa.
Może by i te maszyny były coś warte gdyby sami sobie nie psuli opinii swoim , przykro to pisać ale kiepskim serwisem.
Osobiście jak bym miał kupić okazję tę maszynę za śmieszne pieniądze to kupił bym ale od razu przeróbka.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
zakupiłem maszynkę dla źródła kjellberg 160 z palnikiem finecut - naprawdę za***ista rzecz
cała reszta to bonus - jak się okazuje kukułcze jajko
teraz musi działać i ciąć ale zabieram się za całkowitą zmianę sterowania
odłożona moja maszynka niestety musi poczekać na dokończenie a właściwie na zmianę koncepcji
cała reszta to bonus - jak się okazuje kukułcze jajko

teraz musi działać i ciąć ale zabieram się za całkowitą zmianę sterowania
odłożona moja maszynka niestety musi poczekać na dokończenie a właściwie na zmianę koncepcji