Plazma cnc - pomysł na własną działalność ??
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
u mnie w firmie sa 2 wypalarki jedna plazmowa 2 tlenowa i musze stwierdzic ze jak jedna ma awarie to albo wrzucaja nas na przedluzony czas pracy albo firma palaca plazma ma szczesliwy okres..
Wczesniej gdy byla jedna wypalarka wspolpracowalismy z firma palaca- ponad 3lata a teraz z tego co slyszalem cieniutko stoja..
Moze jest jakis rodzaj blach ktory "ciezko" sie pali i zwykli robotnicy z duzych fabryk nie chca sie takiej roboty lapac???
Wczesniej gdy byla jedna wypalarka wspolpracowalismy z firma palaca- ponad 3lata a teraz z tego co slyszalem cieniutko stoja..
Moze jest jakis rodzaj blach ktory "ciezko" sie pali i zwykli robotnicy z duzych fabryk nie chca sie takiej roboty lapac???
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
mogę Ci sprzedać moją.
Cena wysoka ale do dogadania. Może inaczej ... zaproponuj sam cene.
Podaję Ci link
http://www.eoferty.com.pl/id90656_sprze ... a_saf.html
cena wysoka , ale na pewno do upustu. Faktura jak najbardziej.
Powiem że nie zalezy mi na sprzedaży , ale jak będzie kupieć to całkiem mozliwe że sprzedam.
Oczywiście tylko proponuję ja.
Cena wysoka ale do dogadania. Może inaczej ... zaproponuj sam cene.
Podaję Ci link
http://www.eoferty.com.pl/id90656_sprze ... a_saf.html
cena wysoka , ale na pewno do upustu. Faktura jak najbardziej.
Powiem że nie zalezy mi na sprzedaży , ale jak będzie kupieć to całkiem mozliwe że sprzedam.
Oczywiście tylko proponuję ja.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
tak ... masz rację. Mówiłem że nie jest tak wysoka. Ale to wszystko zależy dla kogo wysoka. Większość ludzi na forum ...nie wiem czy za uwarzyłeś stara się robić wszystko po jak najtaniej.
więc moja cena dla nich jest wysoką ceną.
Dla firm , które są "na głodzie" za maszynę tej klasy dają taka kasę bez problemu. Taki jest rynek.
100zł to dla Ciebie dużo czy mało ?? na pewno dużo jak dla większości. Mnie osobiście nie zależy na sprzedaży tej maszyny i chyba dlatego nie dawałem ogłoszeń do bardziej znanych portali.
Jak uruchomię nową hale to na pewno jej już nie sprzedam.
więc moja cena dla nich jest wysoką ceną.
Dla firm , które są "na głodzie" za maszynę tej klasy dają taka kasę bez problemu. Taki jest rynek.
100zł to dla Ciebie dużo czy mało ?? na pewno dużo jak dla większości. Mnie osobiście nie zależy na sprzedaży tej maszyny i chyba dlatego nie dawałem ogłoszeń do bardziej znanych portali.
Jak uruchomię nową hale to na pewno jej już nie sprzedam.

Pozdrawiam robaczki kolorowe :)