Aukcja na aledrogo
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
Aukcja na aledrogo
http://allegro.pl/sitka-do-maszynki-do- ... 80225.html
Ktoś sobie jaja robi, czy kompletnie niewie co sprzedaje?
Zwłaszcza te największe.
Ktoś sobie jaja robi, czy kompletnie niewie co sprzedaje?
Zwłaszcza te największe.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2012, 13:27 przez karol75, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Raczej to pierwsze. Jest spora grupa ludzi którzy wykupowali hurtem zapasy magazynowe, całe narzędziownie, masy upadłościowe mniejszych i większych zakładów, nie zawsze orientując się w przeznaczeniu części nabytych rzeczy. Stąd nieraz takie skojarzenia.
Albo ludzie którym wpadło w ręce "coś"... i teraz próbują to spieniężyć
A dla potrzebujących gratka..
Albo ludzie którym wpadło w ręce "coś"... i teraz próbują to spieniężyć
A dla potrzebujących gratka..
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Witam serdecznie.
Gość nie wie co sprzedaje po prostu. Widocznie nie jest związany z branżą i gdzieś to dopadł okazyjnie, albo na złomie albo tak jak pisze Kolega Roman wykupił zapasy.
Są to tarcze podziałowe to podzielnic.
Pozdrawiam, skoczek
Gość nie wie co sprzedaje po prostu. Widocznie nie jest związany z branżą i gdzieś to dopadł okazyjnie, albo na złomie albo tak jak pisze Kolega Roman wykupił zapasy.
Są to tarcze podziałowe to podzielnic.
Pozdrawiam, skoczek
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Rzeczywiście, dla znawców i potrzebujących to może być "gratka".
Ja sam kiedyś kupiłem okazyjnie na allegro w podobny sposób maszynę , która się okazała być mi bardzo przydatna.
Takie okazje sprawiają, że prawie wszyscy "psioczą" na allegro, ale z drugiej strony każdy tam zagląda w poszukiwaniu okazji.
Ja sam kiedyś kupiłem okazyjnie na allegro w podobny sposób maszynę , która się okazała być mi bardzo przydatna.
Takie okazje sprawiają, że prawie wszyscy "psioczą" na allegro, ale z drugiej strony każdy tam zagląda w poszukiwaniu okazji.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Hmm , ale zobaczcie jak coś inne aukcje , koleś wie co to suport , cęgi kowalskie i inne takie , a wiem że coś sprzedawał kiedyś więcej do tokarek bo mam go w ulubionych ...
wie też czym się różni imadło ślusarskie od precyzyjnego - jestem fanatykiem kupowania na all tak że da radę porozgryzać nieco sprzedającego ;
wie też czym się różni imadło ślusarskie od precyzyjnego - jestem fanatykiem kupowania na all tak że da radę porozgryzać nieco sprzedającego ;
perfekcyjna B. S. , OUS 1 - Oświęcim 1066/72r; Pozdrawiam