Opinia o TUE 35
Miała kilka lat temu a później nie pracowała dużo a cena taka ponieważ znajomy sprzedaje z powodów rodzinnych nie ma gdzie na niej robic już i wyprzedaje sprzęty. A łoże jest delikatnie podrdzewiane ale jak się jeździ suportem to szybko się rdza wyciera. A jest pordzewiane ponieważ stała długo i nie wiem czy nie nasmarować dobre czy co.
Nie chciałbym chińskiej tokarki. I dodadkowo zależy mi żeby móc wrzucić większe materiały ponieważ pracuję w rolnictwie a ta tokarka by na to pozwoliła
Spod lublina ale na razie nie sprzedaje obcym tylko po znajomych a pracuje z moim tatą w serwisach Wózków widłowych więc chętnych raczej będzie na wszystko
DawidPrynt pisze:Miała kilka lat temu a później nie pracowała dużo a cena taka ponieważ znajomy sprzedaje z powodów rodzinnych nie ma gdzie na niej robic już i wyprzedaje sprzęty.
On jej nigdzie nie ogłaszał i chce oddać w dobre ręce, sam mówi że mógłby za nią w tej chwili wziąć 8000złbear pisze: ↑24 kwie 2021, 09:10DawidPrynt pisze:Miała kilka lat temu a później nie pracowała dużo a cena taka ponieważ znajomy sprzedaje z powodów rodzinnych nie ma gdzie na niej robic już i wyprzedaje sprzęty.
Przecież w takim super stanie jak pieszesz to ktoś by ją wziął od ręki za 4 razy tyle. Jak Ci pasuje to bierz ale ja bym się nie napalał za bardzo bo cudów nie ma i pewnie szlif miała czy tam "remont" jak połowa tokarek w ogłoszeniach czyli dawno i nie prawda. Mimo wszystko 4 tyś to cena niska nawet jak na szrota.