PS: Ciężko by nawet w te 3 setki na 50cm uwierzyć w nowej maszynie a co dopiero w starym gruchocie , a jak tyle ma faktycznie to może lepiej że panewki niesmarowane , nasmarujesz i zacznie gubić precyzję

nie wrzucaj wszystkich do jednego worka!panzmiasta pisze:Święte słowa Kamar pisze , najgorsze chłamy z motocykli jakie widziałem to tylko u rolasa , zajeździć ekstremalnie , spawarka młotek i drut i dużo dużo silikonu dekarskiego - jeśli dbają o coś to tylko o kombajn , traktor . O tyle ciekawe że do sprzedaży to ich jest najlepszeMam wku...rw bo dwa tygodnie temu byłem u takiego jednego burakesa na szczęście tylko znajomy mnie wynajął -kasę na paliwko dostałem . Targowali się o skrzynię z przed wojny -ile dasz - a ile chcesz -a ile dasz- a ile chcesz - a ile dasz bo ja nie wiem ile to warte - mogę dać z ... hmm 250zł ? Nie tyle to za mało za tyle to nie oddam niech stoi
![]()
![]()
![]()
PS: Ciężko by nawet w te 3 setki na 50cm uwierzyć w nowej maszynie a co dopiero w starym gruchocie , a jak tyle ma faktycznie to może lepiej że panewki niesmarowane , nasmarujesz i zacznie gubić precyzję
Przeczytaj cały tematkrj pisze:Ja jeszcze w sprawie wrzeciona , jakiego smaru lub oleju używać do smarowania łożysk wrzeciona w TUE35 , chodzi o kalamitkę , jest na zdjęciu .