TOS MN 80-remont od podstaw:) dokupię orginalne przystawki
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam wszystkich.
Zakupiłem niedawno taką tokareczkę, niestety bardzo zaniedbana,brakuje praktycznie całej gitary konik dorabiany suport również jakaś przeróbka.
Potrzebuję pomocy czym ją smarować?(Przytarty wałek) a może ktoś ma części do sprzedania,chciałbym ją doprowadzić do stanu jak kol. LAX(może i mi się uda) .Na dniach wrzucę jej kilka fotek.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Zakupiłem niedawno taką tokareczkę, niestety bardzo zaniedbana,brakuje praktycznie całej gitary konik dorabiany suport również jakaś przeróbka.
Potrzebuję pomocy czym ją smarować?(Przytarty wałek) a może ktoś ma części do sprzedania,chciałbym ją doprowadzić do stanu jak kol. LAX(może i mi się uda) .Na dniach wrzucę jej kilka fotek.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
Witaj na forum Adamie.
Mam taką DTR-ke, ale nie jest po polsku. Są w niej schematy elektryczne, sporo rysunków z przekrojami i części zamiennych oraz tabela przełożeń. Rysunki są bardzo czytelne. Jeśli nie przeszkadza Ci język rosyjski to mogę przesłać.
Okazało się jeszcze, ze mam wersję po czesku.
Mam taką DTR-ke, ale nie jest po polsku. Są w niej schematy elektryczne, sporo rysunków z przekrojami i części zamiennych oraz tabela przełożeń. Rysunki są bardzo czytelne. Jeśli nie przeszkadza Ci język rosyjski to mogę przesłać.
Okazało się jeszcze, ze mam wersję po czesku.
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
a
Ok, już znalazłem, ale powiem że dość jest skąpa, jak ktoś miałby więcej materiałów to będe wdzięczny, pozdrawiam
Linki:
http://rayder.org.ua/vladimir/_%D1%82%D ... %B5/mn80a/
Linki:
http://rayder.org.ua/vladimir/_%D1%82%D ... %B5/mn80a/
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
Wielkie dzięki, tego mi było potrzeba do kompletu. Kupiłem "starego rzęcha" I remontuję już go prawie rok. Nabiera wyglądu. Można już toczyć drobne sprawy sobie dorabiam. Kończę układ chłodzenia i muszę się wziąć za posuw, może wiecie jak wyciągnąć śrubę pociągową żeby nie uszkodzić niczego. Drugie pytanie. Które to jest koło D czy to co ma 100 zębów i nachodzi na śrubę pociągową?. Za podpowiedzi z góry dziękuję. Jutro porobię zdjęcia to się pochwalę tokareczką.
KW