Na wstępie witam wszystkich na forum i z góry przepraszam za moją niewiedzę, ale jestem laikiem, samoukiem

Mój problem dotyczy odpalenia rysunku z AutoCada (konkretnie pracuję na ZWCAD 2012, ale to chyba bez różnicy) w programie Ploter PC-CAM v3.88.
Otóż mam narysowane pewne wzory, które później chciałbym wyfrezować za pomocą programu w plastiku, natomiast cały czas spotykam się z błędem przeskalowania, albo czymś w tym stylu.
Pliki z ZWCADA zapisuję z rozszerzeniem .dxf, ponieważ tylko taki, z możliwych do zapisania można otworzyć w PC-CAMie.
Próbowałem w zasadzie z każdą wersją .dxf, bo można go zapisywać dla wersji z różnych lat, jednak za każdym razem spotykam ten sam problem, a mianowicie:
1. Na początek zrzut ekranu z ZWCADa, jak powinny prezentować się poprawnie narysowane wzory:

2. Po wczytaniu pliku .dxf do PC-CAMa wyskakuje następujący komunikat

3. Zatwierdzam OK, bo inaczej nie wczytuje pliku i moim oczom ukazują się takie oto kwiatki (widok w przybliżeniu poszczególnych wzorów):

Rysunki są niekompletne, brakuje wielu linii i nie mam bladego pojęcia gdzie leży źródło błędu.
Dodam również, że próbowałem sam coś narysować (bo wczytywany plik nie jest stworzony przeze mnie), narysowałem małe kwadraty i kółka o wymiarach 30mm, zapisałem w .dxf' i wtedy nie było problemu z wczytaniem, wszystko załadowało się poprawnie i bez żadnych ubytków.
Jako załącznik umieszczam omawiany plik z rysunkami w formacie .dxf.
Z góry dziękuję za wszelkiego rodzaju pomoc i wskazówki.
Pozdrawiam,
syczu